بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

انتخاب اجباری سهراب برای ورود به لیگ برتر/ بختیاری‌زاده به این بازیکنش اعتماد نداشت!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۵:۱۲

با توجه به غیبت آنتونیو آدان در جمع دروازه‌بانان استقلال این تیم برای حراست از دروازه‌اش یک انتخاب بیشتر ندارد.

محمد خلیفه دروازه‌بان تیم آلومینیوم اراک که با عقد قراردادی رسماً به استقلال پیوسته حالا با توجه به بسته ماندن پنجره نقل و انتقالاتی به تمرینات تیم قبلی‌اش برگشته تا بعد از باز شدن پنجره استقلال به این تیم بپیوندد.

در همین حال آنتونیو آدان دروازه‌بان لالیگایی استقلالی‌ها نیز که ظاهرا ظرف یکی دو روز اخیر بار دیگر ترغیب شده تا به استقلال برگردد و در این تیم بماند، هنوز در تمرینات این تیم شرکت نکرده و اصلاً مشخص نیست می‌خواهد همکاری اش با استقلال را ادامه بدهد یا نه.

در چنین شرایطی و در فاصله ۲۴ ساعت مانده تا شروع مسابقه استقلال مقابل مس شهربابک، سهراب بختیاری زاده تنها یک انتخاب برای پوشیدن دستکش‌های دروازه‌بانی تیمش دارد و آن کسی نیست جز حبیب فرعباسی.

در همین راستا بخوانید: توصیه چند پیشکسوت استقلال درباره آنتونیو آدان

فرعباسی که در اواخر نیم فصل اول و اوایل نیم فصل دوم لیگ برتر گذشته پس از بی اعتمادی ساپینتو به آدان بیشتر فرصت حضور در مسابقات را پیدا کرده بود در بازی آخر این تیم در لیگ برتر قبل با سرمربیگری سهراب بختیاری‌زاده نیمکت نشین «آنتونیو آدان» بود اما حالا این توفیق اجباری را دارد تا به عنوان تنها دروازه‌بان استقلال در شروع فصل جدید مسئول اصلی حراست از دروازه این تیم باشد.

یادآور می‌شود؛ استقلال در آخرین بازی رسمی خود در هفته بیست و دوم لیگ برتر گذشته به سرمربیگری بختیاری زاده با ترکیبی به میدان رفت که آنتونیو آدان دروازه‌بان اصلی آن تیم بود و حبیب فرعباسی ۹۰ دقیقه نیمکت نشینی را با سرمربیگری سهراب تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: بختیاری‌زاده نگران باخت انضباطی ۳ – هیچ به مس شهربابک

استقلال
عکس تیمی استقلال در آخرین دیدار فصل قبل با هدایت سهراب بختیاری زاده و حضور آدان در ترکیب اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *