بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خبرورزشی‌گردی| جواد نکونام: بلاژویچ نماد بدشانسی فوتبال ایران است/ حتی یک بازی تیم ملی را هم از دست نمی‌دهم

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۸:۵۳

جواد نکونام در ۲۱ مرداد ۱۳۸۸ برای اولین بار بازوبند کاپیتانی تیم ملی را بر بازو بست.

پس از پایان کار تیم ملی در پیکارهای انتخابی جام جهانی ۲۰۱۰ و خداحافظی مهدی مهدوی‌کیا همراه با وحید هاشمیان از این تیم، بازوبند کاپیتانی ایران به جواد نکونام رسید.

جواد نکونام، کاپیتان اسبق تیم ملی روز ۲۱ مرداد ۱۳۸۸ و ساعاتی قبل از جدال دوستانه ایران مقابل بوسنی پیرامون همین بازوبند و شرایط فوتبال ما با خبرورزشی به گفت‌وگو نشست:

  • میروسلاو بلاژویچ در پیکارهای انتخابی جام جهانی ۲۰۰۲ از من به عنوان یک بازیکن فیکس بازی گرفت و در فوتبالم نقش داشته است. ایشان حالا سرمربی تیم ملی بوسنی هستند و خوشحال می‌شوم دوباره او را ببینم.
  • بلاژویچ به معنای واقعی نماد بدشانسی فوتبال ایران است و هرگاه او را ببینم، یاد عدم توفیقمان در راهیابی به جام جهانی ۲۰۰۲ می‌افتم. تیمی که لیاقت حضور در آن تورنمنت را داشت اما فقط به خاطر بدشانسی از رسیدن به بالاترین سطح فوتبال جهان محروم شد. این مربی به من اطمینان کرد و فرصت خودنمایی داد.
  • کاپیتانی تیم ملی باعث افتخار است و وظیفه جواد نکونام از این به بعد سخت‌تر خواهد شد. مطمئن باشید حتی یک مسابقه ملی را هم از دست نمی‌دهم و حتی هنگام برگزاری حساس‌ترین بازی‌های اوساسونا نیز اولویتم تیم ملی ایران خواهد بود.

بیشتر بخوانید: قلعه‌نویی: گناه من این است که سالم کار می‌کنم/ فرهاد مجیدی اسم بیاورد تا جوابش را بدهم

خبرورزشی‌گردی| جواد نکونام: بلاژویچ نماد بدشانسی فوتبال ایران است/ حتی یک بازی تیم ملی را هم از دست نمی‌دهم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *