بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دو طلا و یک نقره دادوند در دسته ۸۵ کیلوگرم وزنه‌برداری قهرمانی آسیا

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۸:۱۹

وزنه‌بردار ایران در دسته ۸۵ کیلوگرم نوجوانان و جوانان، در مسابقات قهرمانی آسیا در تاشکند موفق به کسب ۲ مدال طلا و یک مدال نقره شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری؛ محمدامین دادوند، وزنه‌بردار ایران در دسته ۸۵ کیلوگرم نوجوانان و جوانان، در مسابقات قهرمانی آسیا در تاشکند عملکرد درخشانی داشت و موفق به کسب دو مدال طلا و یک مدال نقره شد.

دادوند در حرکت یک‌ضرب ابتدا وزنه ۱۴۳ کیلوگرمی را از دست داد، اما در تلاش دوم موفق به مهار ۱۴۴ کیلوگرم شد و در تلاش سوم نیز نتوانست وزنه ۱۴۸ کیلوگرمی را بالای سر ببرد. او با همین رکورد ۱۴۴ کیلوگرم به مدال نقره یک‌ضرب نوجوانان آسیا رسید.

نماینده ایران در دوضرب اما عملکردی متفاوت داشت. دادوند هر سه تلاش خود را با موفقیت پشت سر گذاشت و پس از مهار وزنه‌های ۱۷۰ و ۱۷۷ کیلوگرم، در سومین حرکت نیز وزنه ۱۷۹ را با موفقیت بالای سر برد و مدال طلای دوضرب نوجوانان آسیا را به دست آورد.

دادوند در مجموع با ثبت حدنصاب ۳۲۳ کیلوگرم عنوان قهرمانی نوجوانان آسیا را از آن خود کرد و دومین مدال طلای خود در این رقابت‌ها را به دست آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *