رفتار غیرحرفه ای سرمربی آلومینیوم با خبرنگاران
منبع : خبرگزاری مهر
رفتار سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم با اصحاب رسانه باعث شد تمرین این تیم با حاشیه همراه شود.
به گزارش خبرنگار مهر، تمرین امروز تیم فوتبال آلومینیوم اراک قرار بود با هماهنگیهای انجامشده و حضور اصحاب رسانه برگزار شود، اما برخورد نامناسب پیروز قربانی سرمربی این تیم، باعث شد خبرنگاران محل تمرین را ترک کنند.
در ادامه مقرر شد خبرنگاران حاضر برای پوشش تمرین آلومینیوم راهی زمین شماره ۲ مجموعه ورزشی آزادی، محل تمرین این تیم شوند.
با این حال، حضور اصحاب رسانه در محل تمرین با اتفاقاتی همراه شد. پیروز قربانی، سرمربی آلومینیوم، ابتدا از یکی از مسئولان تیم خواست از تصویربرداری خبرنگاران جلوگیری کند و در ادامه نیز با بهکار بردن الفاظ نامناسب خطاب به اهالی رسانه و درخواست از یکی از اعضای کادر فنی برای ممانعت از فعالیت خبرنگاران، موجب ناراحتی آنها شد.
در پی این رفتار، خبرنگاران در اعتراض به برخورد صورتگرفته محل تمرین را ترک کردند و به این ترتیب، نشست و مصاحبهای با اعضای تیم نیز برگزار نشد.
پس از این اتفاق، مسئولان رسانهای و روابط عمومی باشگاه آلومینیوم ضمن عذرخواهی از خبرنگاران، در اعتراض به اتفاقات رخداده محل تمرین را ترک کردند.


پیام معنادار رامین رضاییان درباره دوران حضورش در استقلال
توافق قریبالوقوع پرسپولیس با ستاره محبوب نساجی
هزینه قابلتوجه پرسپولیس برای دریافت مجوز بازی بازیکنان جدید
ستاره مجارستانی در آستانه جدایی از تیم پرسپولیس
احتمال از دست رفتن دربی پایتخت برای ستاره محبوب استقلال
بسته شدن پرونده شکایت بازیکن خارجی استقلال









