بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

زاکانی: ورزشگاه‌های بزرگ تهران در راه هستند

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۸:۴۰

شهردار تهران از برنامه‌ریزی برای احداث چند ورزشگاه بزرگ در پایتخت و پروژه ساخت ورزشگاه‌هایی با ظرفیت ۴۰ تا ۶۰ هزار نفر در مناطق ۱۵، ۱۸ ، ۱۹ و ۴ خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زاکانی، شهردار تهران، از برنامه این شهرداری برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی پایتخت خبر داد و گفت طراحی چند ورزشگاه بزرگ در مناطق مختلف تهران در دستور کار قرار گرفته است.

زاکانی در بازدید از خبرگزاری دانشجو در روز خبرنگار درپاسخ به سوال خبرنگار ورزشی گفت: «طراحی سه ورزشگاه بزرگ با ظرفیت ۴۰ تا ۶۰ هزار نفر را در مناطق ۱۵، ۱۸ و ۱۹ در دستور کار داریم و در منطقه ۴ هم برای ساخت یک ورزشگاه برنامه‌ریزی کرده‌ایم.»

او با اشاره به هدف شهرداری برای توزیع مناسب امکانات ورزشی در پایتخت افزود که تلاش می‌شود در چهار طرف تهران ورزشگاه‌های بزرگ احداث شود.

شهردار تهران همچنین از تعیین پیمانکار برای دو ورزشگاه خبر داد تا روند اجرای این پروژه‌ها با سرعت بیشتری دنبال شود.

زاکانی با عنوان عملکرد شهرداری برای شور و هیجان دادن به لیگ گفت: درباره تبلیغات مسابقات لیگ برتر فوتبال، از جمله دیدارهای پرمخاطبی مانند دربی، این موضوع را نیز پیگیری و رسیدگی خواهم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *