لوکاس دینیه به پاری سن ژرمن پیوست
منبع : خبرگزاری ایلنا
پاری سن ژرمن و استون ویلا به صورت رسمی تایید کردند که لوکاس دینیه، مدافع چپ ۳۳ ساله و فرانسوی، با قراردادی دائمی از جمع ویلاییها جدا شده و به پاری سن ژرمن پیوسته است.
به گزارش ایلنا، قهرمان دو دوره پیاپی لیگ قهرمانان اروپا بند فسخ ۱۰ میلیون یورویی دینیه را فعال کرده است. این مدافع ۳۳ ساله پس از سپری کردن دو فصل در پاری سن ژرمن بین سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵، بار دیگر به پایتخت فرانسه بازمیگردد. دینیه همچنین به لوئیس انریکه ملحق خواهد شد؛ مربیای که ۱۰ سال پیش در بارسلونا هدایت او را بر عهده داشت.
دینیه قراردادی سه ساله با پاری سن ژرمن به امضا رسانده است. انتظار میرود این مدافع چپ ملیپوش فرانسوی به عنوان پشتیبان نونو مندش در پایتخت فرانسه فعالیت کرده و لوکاس هرناندز به پست مدافع وسط منتقل شود. او پیراهن شماره ۱۲ پاریسیها را بر تن خواهد کرد.
دینیه در حالی استون ویلا را ترک میکند که قهرمانی لیگ اروپا را با این تیم در کارنامه دارد. او در سال ۲۰۲۲ از اورتون، به این باشگاه مستقر در بیرمنگام پیوست و ۱۸۲ بازی با پیراهن ویلا انجام داد.


اولین خرید قهرمان اروپا ؛ ستاره جوان به پاری سن ژرمن می رود
پاسخ منفی غول هلندی به پیشنهاد پاری سن ژرمن
پاری سن ژرمن ستاره بارسلونا را می خواهد
یوونتوس ستاره پاری سن ژرمن را به خدمت گرفت
منچسترسیتی، تاتنهام و استون ویلا به دنبال جذب ستاره پاری سن ژرمن









