بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پرسپولیس مقابل آلومینیوم اراک متوقف شد

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۰:۱۵

دیدار تدارکاتی تیم‌های فوتبال پرسپولیس و آلومینیوم اراک با تساوی خاتمه یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان – تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری تدارکاتی، عصر امروز شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ به مصاف تیم آلومینیوم اراک رفت.

پیش از شروع بازی، پیمان حدادی و محمد محمدی، مدیر عاملان دو باشگاه، در محل این بازی حضور یافتند و با یکدیگر دیدار و گفت‌و‌گو کرده و به نظاره این مسابقه دوستانه نشستند.

حسین عبدی و محمدرضا مهدوی، بازیکنان پیشین پرسپولیس، سرمربی و مربیان کنونی تیم امید ایران، ضمن نظاره این بازی دوستانه، با مدیر عاملان دو باشگاه و کادر فنی دو تیم دیدار و تبادل نظر کردند.

بازی دوستانه پرسپولیس و آلومینیوم اراک در نیمه نخست با نتیجه یک بر صفر به سود پرسپولیس خاتمه یافت. علی علیپور در دقیقه ۳۱ برای قرمزپوشان، گلزنی کرد.

آلومینیوم اراک در نیمه دوم، گل تساوی را توسط عباس کهریزی به ثمر رساند و این بازی تدارکاتی با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *