بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دو بار با رامین رضاییان قرار گذاشتیم اما حاضر نشد با ما مذاکره کند!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۶:۰۲

بعد از جدایی رامین رضاییان، شایعات پیرامون عمق اختلاف میان او و کادر مدیریتی باشگاه استقلال همچنان شنیده می‌شود.

باشگاه استقلال ظهر چهارشنبه چهاردهم مرداد با انتشار بیانیه‌ای از پایان همکاری خود با رامین رضاییان خبر داد و مشخص شد این بازیکن قطعاً در لیگ بیست و ششم پیراهن آبی را بر تن نخواهد کرد.

پس از پایان کار ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمزمه‌های متعددی پیرامون احتمال جدایی رامین از استقلال به گوش می‌رسید و مصاحبه علی تاجرنیا در همان مقطع مبنی بر اینکه ملی پوش ایرانی می‌تواند بند فسخ قراردادش را فعال کند نیز بر میزان این شایعات افزود. ماجراهایی که روز چهارشنبه به اوج خود رسید اما نکته اینجاست که برخی عوامل مدیریتی استقلال مدعی‌اند پس از بازگشت کاروان تیم ملی به ایران، آنها دو بار با رامین رضاییان صحبت کرده و با او به طور تلفنی قرار گذاشتند تا زمینه جهت برگزاری یک مذاکره مفصل فراهم شود اما خود رامین حضور در خارج از کشور را بهانه کرد و در این جلسات حاضر نشد.

البته این ادعا در حالی مطرح شده که رامین رضاییان روز سه‌شنبه با کنایه زدن به مدیران باشگاه استقلال مدعی شد آنها می‌توانستند به او زنگ بزنند و همه چیز را شفاف دنبال کنند اما چنین کاری را انجام ندادند!

بیشتر بخوانید: این‌که به پرسپولیس ۵-۶ گل نزدیم خیانت شاهرخ بیانی بود! +ویدیو

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *