بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

درگیری اینستاگرامی آسانی و رامین؛ تمجید از حردانی به رضاییان برخورد! +عکس

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ | ۸:۴۸

تمجید یاسر آسانی از صالح حردانی با انتشار یک استوری اینستاگرامی، واکنش‌های گسترده‌ای را در میان هواداران استقلال به دنبال داشت؛ واکنش‌هایی که با شایعه آنفالوی متقابل او و رامین رضاییان، ابعاد تازه‌ای پیدا کرد.

تمجید یاسر آسانی از صالح حردانی در یک استوری اینستاگرامی، موجی از واکنش‌ها را میان هواداران استقلال به راه انداخت. همزمان، انتشار اخباری درباره آنفالو شدن متقابل آسانی و رامین رضاییان، گمانه‌زنی‌ها درباره اختلاف میان این دو بازیکن را افزایش داده است.

یاسر آسانی، وینگر خارجی استقلال، با انتشار تصویری از خود در کنار صالح حردانی، از مدافع آبی‌پوشان تمجید کرد. او در متن این استوری نوشت: «بهترین در ایران؛ بدون بحث.»

این جمله خیلی زود در فضای مجازی بازتاب گسترده‌ای پیدا کرد و برخی از هواداران استقلال آن را کنایه‌ای غیرمستقیم به رامین رضاییان دانستند. دلیل این برداشت نیز رقابت حردانی و رضاییان در فصل گذشته برای حضور در پست دفاع راست استقلال بود؛ رقابتی که در مقاطعی با حواشی مختلف همراه شد.

در ادامه این حواشی، برخی صفحات و کاربران فضای مجازی مدعی شدند که رامین رضاییان پس از انتشار این استوری، یاسر آسانی را در اینستاگرام آنفالو کرده است. همچنین گفته می‌شود آسانی نیز دقایقی بعد اقدام مشابهی انجام داده و رضاییان را از فهرست دنبال‌شوندگان خود حذف کرده است.

بیشتر بخوانید: بحران پرونده‌های خارجی استقلال؛ ۵ شکایت روی میز فیفا/ با ساپینتو در حال مذاکره هستیم

استوری یاسر آسانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *