بلاتکلیفی خلیفه در استقلال/ هر وقت پنجره باز شد، برمیگردم
منبع : خبرورزشی
یکی از بازیکنانی که استقلال از اواسط بهار برای جذب او برنامهریزی کرده بود، محمد خلیفه دروازهبان جوان آلومینیوم اراک است.
با توجه به ضرباتی که استقلال در فصل گذشته از بابت در اختیار نداشتن یک سنگربان مطمئن دریافت کرد، سهراب بختیاری زاده از اردیبهشت امسال به طور جدی دنبال فراهم کردن شرایطی برای استقلالی شدن محمد خلیفه بود.
این دروازهبان که عملکرد مطلوبی در لیگ بیست و پنجم داشت و حتی تا جمع ۳۰ بازیکن اردوی نهایی جهت حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ هم پیش رفت، تابستان امسال به استقلال پیوست و با این شرط آمد که پنجره باز میشود اما چنین اتفاقی هنوز رخ نداده و خلیفه هم طبق قول و قرار صورت گرفته میان دو باشگاه استقلال و آلومینیوم، دوباره به جمع اراکیها برگشت.
محمد خلیفه که این روزها به جای حضور در اردوی شبانه روزی استقلال، در تمرینات آلومینیوم اراک حضور دارد، قبل از خارج شدن از جمع استقلالیها به مربیان و عوامل این تیم گفت: هیچ مشکلی در استقلال ندارم و خیلی هم دوست دارم در این تیم بازی کنم ولی قضیه پنجره نقل و انتقالاتی من را بلاتکلیف کرده است به همین خاطر برمیگردم تا آلومینیوم را از دست ندهم اما اگر تا قبل از پایان مهلت قانونی پنجره باز شد، دوباره در جمع آبیپوشان حاضر خواهم شد.
بیشتر بخوانید: ۲ بازیکن استقلال در تمرینات تیم لیگ برتری


رضایت دروازهبان جوان آلومینیوم از پیوستن به استقلال علیرغم بسته بودن پنجره نقلوانتقالاتی
واکنش جالب پیشکسوت استقلال به شرایط کنونی آبی ها + جزئیات
جلسه مهم مدیران باشگاه استقلال برای امروز
تلاش مدیران باشگاه برای بازگرداندن دروازهبان اسپانیایی فصل گذشته به استقلال
متلک آتشین پیشکسوت استقلال به ستاره های تیم سهراب بختیاری زاده
دروازهبان مشتاق استقلال و حضور موقت در آلومینیوم اراک









