هوینس به رئال مادرید: این بازیکن را حتی به امپراتور چین هم نمیدهیم!
منبع : خبرورزشی
اولی هوینس با رد قاطع شایعات انتقال مایکل اولیسه به رئال مادرید، تأکید کرد بایرن هیچ برنامهای برای فروش ستارههایش ندارد.
اولی هوینس، رئیس افتخاری بایرن مونیخ، به شایعات اخیر درباره علاقه رئال مادرید به جذب مایکل اولیسه واکنش تندی نشان داد و هرگونه احتمال جدایی این ستاره فرانسوی را رد کرد.
هوینس در گفتوگویی صریح اظهار داشت: «وقتی خبر علاقه رئال مادرید به اولیسه را شنیدم، واقعاً خندیدم. او هنوز سه سال دیگر با بایرن قرارداد دارد و اصلاً چنین موضوعی مطرح نیست. حتی اگر امپراتور چین هم برای مذاکره بیاید، درباره فروش اولیسه صحبت نخواهیم کرد.»
او در ادامه با تمجید از خط حمله بایرن افزود: «با حضور مایکل اولیسه، لوئیز دیاز و هری کین، بهترین مثلث هجومی جهان را در اختیار داریم و به هیچوجه قصد فروش هیچیک از این بازیکنان را نداریم.»
با این حال، اظهارات قاطع هوینس بار دیگر خاطره تابستان ۲۰۲۲ را زنده کرده است؛ زمانی که او انتقال رابرت لواندوفسکی به بارسلونا را غیرممکن دانسته و گفته بود: «بارسلونا یک و نیم میلیارد یورو بدهی دارد؛ آنها فقط در خواب میتوانند لواندوفسکی را بخرند.» اما تنها چند هفته بعد، این مهاجم لهستانی رسماً راهی بارسلونا شد.
بیشتر بخوانید: پس از جام جهانی ۲۰۲۶؛ گرانترین بازیکن فوتبال کیست؟


ستاره برزیلی زیرنظر غول های فوتبال اروپا
اولین مصدوم رئال مادرید ؛ دوری شش هفته ای تایید شد
اقدام جدی آرسنال برای جذب وینیسیوس
خیال رئال مادرید بابت مهره کلیدی راحت شد
شکار بزرگ آرسنال از رئال مادرید ؟!
دلیل شگفت انگیز خرید جدید رئال مادرید برای کوتاه نکردن موهایش









