بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سلطانی: پرسپولیس را گل‌گهر کرده‌اند، مشکل فوتبال ما رانت و پارتی‌بازی است

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۴۵

دروازه‌بان پیشین پرسپولیس با انتقاد از برخی تصمیمات مدیریتی در فوتبال ایران، مدعی شد ورود افراد غیرمتخصص و روابط غیرشفاف به باشگاه‌ها باعث آسیب به فوتبال شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،بهروز سلطانی، دروازه‌بان پیشین پرسپولیس، درباره شرایط این باشگاه و اتفاقات اخیر فوتبال ایران اظهار داشت: پرسپولیس را تبدیل به گل‌گهر کرده‌اند. اینکه یک تیم بخواهد تعداد زیادی بازیکن از یک باشگاه جذب کند، موضوعی است که باید درباره آن فکر کرد. پرسپولیس یک باشگاه بزرگ با تاریخ و هواداران میلیونی است و باید شرایط متفاوتی داشته باشد.

او درباره مدیریت باشگاه پرسپولیس گفت: آقای حدادی را واقعاً مدیری می‌بینم که تلاش می‌کند. او جوان است، زحمت می‌کشد و از صبح تا شب برای باشگاه وقت می‌گذارد. به نظر من چنین افرادی باید فرصت کار داشته باشند، اما متأسفانه در فوتبال ما گاهی اجازه داده نمی‌شود افراد کار خودشان را انجام دهند و سفارش‌ها و فشار‌های بیرونی وارد می‌شود.

سلطانی ادامه داد: باشگاه پرسپولیس خانه دوم ماست. پیشکسوتان باید بتوانند ارتباط خودشان را با باشگاه حفظ کنند. آقای درویش هم برای ما قابل احترام بود و برخورد خوبی داشت، اما باید از افراد فوتبالی و کسانی که تجربه این رشته را دارند بیشتر استفاده شود.

دروازه‌بان اسبق پرسپولیس درباره جذب بازیکنان از گل‌گهر نیز گفت: من برای آقای تارتار احترام قائلم. او انسان سالم و محترمی است و مربی خوبی است. اینکه بازیکنان زیادی از گل‌گهر به پرسپولیس آمدند، تصمیم باشگاه و کادر فنی بوده است. اگر این بازیکنان توانایی داشته باشند، می‌توانند به تیم کمک کنند، اما در نهایت باید عملکردشان در زمین مشخص شود.

وی با انتقاد از وضعیت مدیریتی فوتبال ایران افزود: مشکل فوتبال ما امروز رانت و پارتی‌بازی شده است. اگر اجازه بدهند افراد فوتبالی و کسانی که تجربه واقعی دارند کار کنند، شرایط بهتر می‌شود. نباید هر فردی با ارتباطات وارد فوتبال شود و مسئولیت بگیرد.

سلطانی همچنین درباره برخی مدیران و تصمیمات فدراسیون فوتبال گفت: ما در فوتبال ایران افراد توانمند کم نداریم. مربیان و مدیران با دانش زیادی داریم، اما متأسفانه گاهی مسیر برای آنها باز نیست. باید از کسانی استفاده شود که فوتبال را می‌شناسند و برای این رشته زحمت کشیده‌اند.

او در ادامه با اشاره به هزینه‌های فوتبال گفت: مشکل فقط پول نیست؛ نحوه خرج کردن مهم است. وقتی برای مربی یا بازیکنی هزینه زیادی می‌شود، باید نتیجه و عملکرد هم ملاک باشد. در هیچ جای دنیا قبل از اینکه کسی نتیجه‌ای بگیرد، چنین مبالغی پرداخت نمی‌کنند؛ ابتدا عملکرد را می‌سنجند و بعد پاداش می‌دهند.

سلطانی در پایان تأکید کرد: فوتبال ایران ظرفیت زیادی دارد. مربیان و مدیران شایسته زیادی داریم، اما باید جلوی دخالت‌های غیرکارشناسی و نفوذ دلال‌ها گرفته شود. اگر این اتفاق بیفتد، می‌توانیم دوباره به روز‌های خوب فوتبال ایران برگردیم.

دسته بندی ها : خبرگزاری دانشجو
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *