بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کار پرسپولیس با بیرانوند یکسره شد/ پاسخ نهایی به اعتراض دوم سرخ‌ها از طرف CAS

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۷:۴۶

دادگاه لوزان با رد اعتراض دوم پرسپولیس نسبت به تأخیر در پرداخت هزینه‌های دادرسی، پرونده شکایت این باشگاه از تراکتور و علیرضا بیرانوند را به‌طور کامل مختومه اعلام کرد.

دیروز دادگاه CAS در لوزان سوئیس اعتراض باشگاه پرسپولیس مبنی بر اینکه به دلیل مشکلات تحریم نتوانسته هزینه شکایت خود از باشگاه تراکتور و علی بیرانوند را به موقع پرداخت کند و آن را با پنج روز تاخیر پرداخت کرده مجدداً مورد بررسی قرار داد و برای بار دوم شکایت آنها را رد کرد و پرونده را کاملا مختومه کرد.

در این دادگاه برای موضوع بیرانوند دو شکایت وجود داشت یکی شکایت بیرانوند از فدراسیون و باشگاه پرسپولیس که هزینه دادرسی آن امروز پرداخت شد و منتظر جلسه رسیدگی و صدور رای است و دیگری شکایت متقابل پرسپولیس از بیرانوند و تراکتور که با توجه به عدم پرداخت به موقع هزینه دادرسی شکایت پرسپولیس به طور کلی رد شد به گونه ای که حتی نمی‌تواند مجدداً در این دادگاه شکایت جدید در این رابطه مطرح کند.

لازم به ذکر است که باشگاه پرسپولیس هفته گذشته در اعتراض به مختومه شدن پرونده خود به دلیل تاخیر در واریز هزینه دادرسی به این دادگاه اعتراض کرده بود که امروز پاسخ واصله از دادگاه داوری ورزش این بود که شکایت آنها از باشگاه تراکتور برای اغوای بازیکن مختومه شده است.

بیشتر بخوانید: پیام تسلیت پرسپولیس برای درگذشت اکبر عبدی +عکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *