بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

IOC شکایت علیه اینفانتینو را رد کرد؛ ورود به پرونده رئیس فیفا خارج از صلاحیت کمیته اخلاق

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۱ نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۵:۵۷

کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) با رد شکایت گروه حقوق بشری «FairSquare» علیه جانی اینفانتینو، اعلام کرد که بررسی روابط و تصمیمات مدیریتی فیفا خارج از حوزه اختیارات کمیسیون اخلاق این نهاد است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  سخنگوی کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) اعلام کرد شکایت گروه حقوق بشری «FairSquare» علیه جانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، از سوی کمیسیون اخلاق این نهاد رد شده است.

بر اساس اعلام IOC، این شکایت که در ۱۴ جولای (۲۳ تیر) ثبت شده بود، اینفانتینو را به نقض اصل بی‌طرفی سیاسی از طریق حمایت از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، متهم می‌کرد.

سخنگوی IOC در این خصوص گفت: «کمیسیون اخلاق پس از بررسی کامل پرونده به این نتیجه رسید که موضوعات مطرح‌شده، از جمله تصمیمات مرتبط با حاکمیت و مدیریت فیفا، روابط این نهاد با دولت‌ها و اجرای قوانین ورزشی، خارج از محدوده آیین‌نامه اخلاق IOC است؛ بنابراین این شکایت در صلاحیت کمیسیون اخلاق قرار ندارد.»

گروه «FairSquare» مدعی است که دونالد ترامپ به شکل نامناسبی بر برخی تصمیمات فیفا در جریان مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ تأثیر گذاشته است؛ از جمله پرونده تعلیق کارت قرمز فولارین بالوگان که با واکنش و انتقاد برخی کارشناسان فوتبال همراه شد.

این گروه پیش از این نیز سال گذشته شکایتی را به کمیته اخلاق فیفا ارائه کرده و مدعی شده بود اینفانتینو در موارد مختلف از اقدامات و سیاست‌های ترامپ به صورت علنی حمایت کرده است.

یک پاسخ به “IOC شکایت علیه اینفانتینو را رد کرد؛ ورود به پرونده رئیس فیفا خارج از صلاحیت کمیته اخلاق”

  1. ندرذ گفت:
    ۰
    ۰

    فیفا افتضاح مطلق هست دوباره دوره فساد سپ پلاتر زنده شده منتها به شکل دیکر !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *