شاهینطبع در استقلال ماندنی شد
منبع : خبرگزاری میزان
سرمربی موفق تیم بسکتبال استقلال که فصل گذشته آبیپوشان را به عنوان قهرمانی مسابقات بسکتبال کشور رساند و سهمیه حضور در سوپرلیگ غرب آسیا را نیز کسب کرد، قرارداد خود را برای فصل جدید تمدید کرد.
بر اساس گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، مهران شاهینطبع سرمربی تیم بسکتبال استقلال که فصل گذشته پس از بازگشت دوباره آبیپوشان به عرصه تیمداری در این رشته، هدایت بلندقامتان استقلال را بر عهده گرفت و عملکردی درخشان به ثبت رساند، پس از مذاکره و توافق با علی تاجرنیا رئیس هیئتمدیره و سرپرست مدیرعاملی، قرارداد خود را برای فصل جدید تمدید کرد.
شاهینطبع در نخستین فصل حضور خود روی نیمکت استقلال موفق شد آبیپوشان را به عنوان قهرمانی مسابقات بسکتبال کشور برساند و سهمیه حضور در رقابتهای سوپرلیگ غرب آسیا (WASL) را نیز کسب کند تا یکی از فصلهای موفق تاریخ بسکتبال استقلال رقم بخورد.
بر این اساس سرمربی قهرمان استقلال در فصل پیش رو نیز هدایت این تیم را بر عهده خواهد داشت.


درخواست مهم پیشکسوت استقلال از مدیران آبی ها
بهترین خبر ممکن برای هواداران استقلال از سوی آقای ستاره رسید
پایان پرونده حقوقی مهاجم سوئدی با باشگاه استقلال
پیش بینی جالب پیشکسوت استقلال از آینده نیمکت سرخابی های پایتخت + جزئیات
این ستاره به استقلال برنمی گردد
اردو فعلا کنسل؛ استقلال در تهران می ماند!









