بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

قرارداد مودریچ با میلان تمدید شد

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه ۲ مرداد ۱۴۰۵ | ۸:۵۷

لوکا مودریچ با تمدید یک‌ساله قراردادش تا تابستان ۲۰۲۷ در میلان ماندنی شد و با همان دستمزد فصل گذشته به کارش ادامه خواهد داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، لوکا مودریچ قرارداد خود را با میلان تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۷ تمدید کرد و ستاره کروات ۴۰ ساله یک فصل دیگر با پیراهن شماره ۱۴ میلان به میدان خواهد رفت. او در فصل جدید نیز دستمزدی معادل ۳.۵ میلیون یورو خالص دریافت می‌کند.

مودریچ که فصل گذشته در ۳۷ بازی، ۲ گل برای میلان به ثمر رساند، همچنان یکی از مهره‌های کلیدی تیم روبن آموریم محسوب می‌شود و قرار است هفته آینده به اردوی پیش‌فصل در استرالیا ملحق شود. این تمدید قرارداد، نشانه‌ای از اعتماد برنده توپ طلای ۲۰۱۸ به پروژه جدید میلان و تلاش باشگاه برای ساخت تیمی مدعی در فصل آینده است. مودریچ نیز پس از تمدید قراردادش نوشت: «آماده‌ام یک بار دیگر همه چیزم را برای این پیراهن بدهم.»

دسته بندی ها : خبرگزاری دانشجو
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *