نماینده ایران در سید دوم لیگ قهرمانان آسیا ۲
منبع : مشرق نیوز
مطابق گزارش «فوتی رنکینگز»، نماینده کشورمان در لیگ قهرمانان آسیا ۲ ممکن است با دو لژیونر ایرانی مواجه شود.
به گزارش مشرق، سایت «فوتی رنکینگز» در فاصله کمتر از یک ماه تا برگزاری قرعهکشی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲ در فصل ۲۷_۲۰۲۶، سیدبندی این رقابتها را به شرح زیر اعلام کرد:
سید اول: التعاون عربستان، الوحده امارات، بازندگان دو مسابقه پلیآف لیگ نخبگان (الجزیره امارات – الاتحاد عربستان و پاختاکور ازبکستان – الحسین اردن)
سید دوم: الریان قطر، گلگهر ایران، نسف قارشی ازبکستان و الشرطه عراق
سید سوم: الفیصلی اردن، المحرق بحرین، الکویت کویت و السیب عمان
سید چهارم: الخالدیه بحرین، النهضه عمان، برندگان دو بازی پلیآف لیگ قهرمانان ۲ (بنگال شرقی هند – العربی کویت و آرکاداغ ترکمنستان – گوای هند)
با وجود برتری چادرملوی اردکان در تورنمنت سه جانبه در رقابت با پرسپولیس و گلگهر سیرجان، تیم گلگهر پیش از این تورنمنت به کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) معرفی شده بود. آخرین اقدام فدراسیون فوتبال در معرفی چادرملو بهجای گلگهر با پاسخ منفی AFC همراه شده بود و سایت «فوتی رنکینگز»، تیم سیرجانی را بهعنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲ در نظر گرفته است.
الوحده امارات که در سید اول لیگ قهرمانان ۲ جای دارد و ممکن است با گلگهر همگروه شود، مبین دهقان و محمد قربانی را در ترکیب خود دارد.
قرعهکشی لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیا ۲ در روز ۲۷ مرداد برگزار میشود.


از شکار جدید نقل و انتقالاتی پرسپولیس رونمایی شد + جزئیات
شکار جدید پرسپولیس در نقل و انتقالات قطعی شد + جزئیات
شکار جدید نقل و انتقالاتی گل گهر سیرجان از اصفهان می آید + جزئیات
تصمیم جنجالی تیم مطرح لیگ برتری خبرساز شد + جزئیات
ستاره جوان لیگ برتر با پرسپولیس به خط پایان رسید + جزئیات
شکار نقل و انتقالاتی پرسپولیس قطعی شد + جزئیات









