به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تعیین مهلت اعلام آمادگی تیم ها، نخستین اقدامی است که سازمان لیگ بسکتبال نسبت به فراهم کردن شرایط برای برگزاری فصل جدید رقابت های لیگ برتر بانوان انجام داده است.
این سازمان به غیر از فرآور شریف سبز که نتوانست سهمیه لیگ برتری خود را حفظ کند، طی مکاتبه با ۸ تیم دیگر حاضر در فصل گذشته لیگ بانوان از آنها خواسته نسبت به این مهم (اعلام آمادگی رسمی) اقدام کنند.
استقلال تهران و آکادمی سحر قهرمان و نایب قهرمان فصل گذشته همراه با نفت آبادان، گروه بهمن، گاز تهران، کاسپین تهران، قهوه باتسام مشهد و آکادمی نیکا ۸ تیمی هستند که نامه سازمان لیگ برای اعلام آمادگی رسمی را دریافت کرده اند.
این تیم ها تا ۱۷ مرداد فرصت دارند آمادگی خود را برای حضور در لیگ برتر بسکتبال بانوان به صورت مکتوب به سازمان لیگ اعلام کنند.













