بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مس رفسنجان مقابل نفت آبادان حاضر نمی‌شود

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ | ۱۲:۲۳

در فاصله کوتاه تا آغاز دیدار پلی‌آف لیگ برتر فوتبال، باشگاه مس رفسنجان همچنان بر تصمیم خود برای عدم حضور مقابل صنعت نفت آبادان اصرار دارد؛ تصمیمی که برگزاری این مسابقه سرنوشت‌ساز را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو،  در حالی که برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری دیدار پلی‌آف لیگ برتر بین صنعت نفت آبادان و مس رفسنجان انجام شده بود، باشگاه مس رفسنجان همچنان بر موضع خود مبنی بر عدم حضور در این مسابقه تأکید دارد.

مسئولان این باشگاه پیش از این اعلام کرده بودند که نسبت به برگزاری پلی‌آف اعتراض دارند و در صورت صادر نشدن دستور موقت از سوی مراجع قانونی، در این مسابقه شرکت نخواهند کرد. اعتراض مسی‌ها به اصل برگزاری این دیدار و روند تصمیم‌گیری درباره آن بازمی‌گردد و آنها اعلام کرده‌اند موضوع اعتراضی‌شان ارتباطی با باشگاه صنعت نفت آبادان ندارد.

از سوی دیگر، صنعت نفت آبادان طبق برنامه خود را برای برگزاری این مسابقه آماده کرده و منتظر تصمیم نهایی مسئولان فوتبال درباره سرنوشت این دیدار است.

حالا در فاصله کوتاه تا زمان برگزاری مسابقه، باید دید آیا مس رفسنجان از تصمیم خود عقب‌نشینی خواهد کرد یا پرونده این پلی‌آف وارد مرحله تازه‌ای می‌شود. در صورت عدم حضور مس، تصمیم‌گیری درباره نتیجه و تبعات انضباطی این اتفاق بر عهده مراجع مربوط خواهد بود.

دسته بندی ها : خبرگزاری دانشجو
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *