بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ملی‌پوش استقلال خیال بختیاری‌زاده را راحت کرد

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵ | ۱۱:۲۸

یکی از مهره‌های پرانتقاد استقلال در فصل گذشته کسی نبود جز دوکنز نازون ملی پوش اهل هائیتی آبی‌های تهرانی.

این جمله که «هیکل این بازیکن بیشتر از بازیکن فوتبال به جودوکارها می‌خورد» ترجیع‌بند صحبت‌های اکثر کارشناسان استقلالی و حتی غیر استقلالی بود.

همان قدر که دوکنز نازون با سر و صدای زیاد از سوی مدیریت باشگاه استقلال به این تیم پیوست به همان اندازه سر و صداها در راستای انتقاد از خریدن چنین فوتبالیستی که اندامش هیچ شباهتی به فوتبالیست‌ها نداشت را با خود همراه کرد.

نازون که عملکردی ضعیف در طول رقابت‌های لیگ برتر، جام حذفی و لیگ سطح ۲ قهرمانان آسیا داشت احتمالاً به بهانه اینکه «در منطقه اوضاع ناآرام است» قراردادش را یک طرفه فسخ کرده و با انتشار یک نامه فدایت شوم خیال سهراب بختیاری‌زاده را هم تا حد زیادی راحت کرد.

در همین راستا بخوانید: آسانی دلیل خروج عجیبش را گفت: اصلا ربطی به جنگ نداشت!

از افراد نزدیک به اردوی تیم استقلال مطلع شدیم که سهراب بختیاری زاده حساب چندانی روی این بازیکن باز نکرده بوده و حتی لابلای صحبت‌هایش معتقد بوده که بازیکنان خط حمله رده امید و جوانان استقلال به مراتب کارایی بهتری می‌توانند در خط حمله تیمش داشته باشند.

با این وصف و با توجه به هزینه دلاری نگهداری چنین بازیکنی برای استقلال این موضوع که نازون خودش قراردادش را فسخ کرد، هم می‌تواند به سود باشگاه باشد و هم سهراب بختیاری‌زاده که حالا با برنامه مشخص‌تری منتظر شروع رقابت لیگ برتر و استفاده از مهره‌های خودش می‌شود.

بیشتر بخوانید: تکرار ماجرای روزبه چشمی در تیم ملی برای استقلال

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *