اسکالونی: احساس غم میکنم؛ آمدن به فینال سخت بود
منبع : خبرگزاری تابناک
لیونل اسکالونی، سرمربی آلبیسلسته تأکید کرد که تیمش برای رسیدن به فینال جام جهانی ۲۰۲۶ کار سختی را انجام داد.
سرمربی تیم ملی آرژانتین پس از نایب قهرمانی تیمش در جام جهانی ۲۰۲۶ گفت: از بازیکنانم یک قدردانی ابدی دارم؛ رسیدن به این مرحله کار بسیار دشواری بود که آنها انجامش دادند.
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، لیونل اسکالونی، سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین پس از شکست تیمش مقابل اسپانیا در فینال جام جهانی ۲۰۲۶ کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا بسیار مغموم بود.
آرژانتین در حالی که در ۹۰ دقیقه قانونی بازی به تساوی بدون گل رسید، در وقتهای اضافه و دقیقه ۱۰۶ دروازهاش باز شد و بازی را به اسپانیا واگذار کرد. سرمربی آلبیسلسته پس از اینکه تیمش قهرمانی را از دست داد، اظهار داشت: در حال حاضر احساس غم میکنم، اما مهمتر از هر چیزی، یک قدردانی ابدی از این بازیکنانم دارم؛ رسیدن به این مرحله کار بسیار دشواری بود که آنها انجامش دادند.
اسکالونی که تیمش را در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به قهرمانی رسانده بود، یادآور شد: ما در پیروزی عالی هستیم و باید در شکست هم عالی باشیم و به یاد داشته باشیم که چه کار کردهایم. ما همه تمام تلاشمان را کردیم.
وی ادامه داد: ما شکست خوردیم، اما باید دوباره خودمان را جمع کنیم. میگویند هیچکس تیم نایب قهرمان را به یاد نمیآورد، اما من آن را همیشه به یاد خواهم آورد، چون رسیدن به اینجا واقعاً سخت بود.


واکنش ستاره محبوب اسپانیا درباره تنشهای فینال جام جهانی ۲۰۲۶
فدراسیون اسپانیا به دنبال تمدید قرارداد سرمربی قهرمان
بال ۱۸ ساله آرژانتینی رئال مادرید در آستانه جدایی
هافبک قهرمان جام جهانی ۲۰۱۸ در آستانه بازگشت به فوتبال فرانسه
تصمیم مهم داور مشهور فوتبال جهان خبرساز شد + جزئیات
اسکالونی پس از بازگشت از جام جهانی دوباره اشک ریخت









