بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تاج: ساختمان جدید فدراسیون فوتبال با حمایت فیفا ساخته می‌شود

منبع : مشرق نیوز
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵ | ۱۳:۴۳

تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون فوتبال گفت: ساختمان جدید و اداری این فدراسیون با حمایت فیفا ساخته خواهد شد.

به گزارش مشرق، مهدی تاج امروز (یکشنبه) در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون فوتبال با شرکت سازنده ساختمان اداری این فدراسیون گفت: زمینی که برای ساختن این مجموعه اختصاص داده شده، حدود ۱۰ هزار متر مربع است. در این فاصله‌ای که داشتیم کارهای اداری و قراردادی را انجام می‌دادیم، همزمان فدراسیون گودبرداری آن را نیز انجام داد، چون می‌دانستیم همین کار چند ماه زمان‌بر خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر شرکت سازنده ساختمان فدراسیون انتخاب شده و امیدواریم امروز افتتاحیه‌ خوبی داشته باشیم. این کار با مشارکت فیفا انجام می‌شود و فیفا بودجه‌ای در اختیار فدراسیون فوتبال گذاشته است.

تاج یادآور شد: بخشی از هزینه‌ها را فیفا می‌پردازد، در واقع طبق توافقی که با فیفا داشتیم شرکت خارجی که انتخاب شده، نه ما در آن سهامی خواهیم داشت و نه سهام آمریکایی در آن وجود دارد. بخشی از هزینه‌ها نیز توسط فدراسیون تامین می‌شود. حدود ۳۰ ماه روند ساخت ادامه خواهد داشت که البته بخش اعظمی از کار انجام شده است.

رئیس فدراسیون فوتبال یادآور شد: خوشحالم این ساختمان ساخته شود تا از این پراکندگی نجات پیدا کنیم. بعدها هم سازمان لیگ نیز صاحب مجموعه‌ای خواهد داشت که البته کاری با فدراسیون نداشته و در ورودی جدا خواهد داشت. امیدواریم پس از تیرماه افتتاح این مجموعه خوب و عظیم را شاهد باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *