بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مس رفسنجان کوتاه نمی‌آید؛ نامه اعتراضی جدید علیه پلی‌آف

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ | ۱۱:۰۱

باشگاه مس رفسنجان در ادامه اعتراض‌های خود به برگزاری دیدار پلی‌آف، نامه جدیدی به فدراسیون فوتبال ارسال کرد و خواستار ارائه مستندات قانونی و توقف هرگونه اقدام اجرایی تا زمان ابلاغ رسمی این تصمیم شد.

در حالی که مسئولان باشگاه مس رفسنجان طی روزهای گذشته بارها مخالفت خود را با حضور در دیدار پلی‌آف اعلام کرده‌اند و حتی شکایت خود را نیز به دادگاه عالی ورزش (CAS) به ثبت رسانده‌اند، امروز نیز نامه اعتراضی جدیدی را خطاب به فدراسیون فوتبال ارسال کردند.

در این نامه که خطاب به رئیس فدراسیون فوتبال و با رونوشت به رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران ارسال شده، باشگاه مس رفسنجان نسبت به نحوه اعلام برگزاری دیدار پلی‌آف میان این تیم و تیم سوم لیگ دسته اول اعتراض کرده است.

مسئولان این باشگاه معتقدند تصمیمی با چنین اهمیت و تأثیری بر وضعیت ورزشی و حقوقی باشگاه، باید به صورت رسمی و کتبی به آنها ابلاغ می‌شد و انتشار یک اطلاعیه در وب‌سایت سازمان لیگ، نمی‌تواند جایگزین ابلاغ قانونی و رسمی این تصمیم باشد.

مس رفسنجان همچنین در این نامه تأکید کرده که با پایان مسابقات و مشخص شدن چارچوب رقابت‌ها، اتخاذ و اجرای تصمیمات جدید نیازمند طی شدن روندهای قانونی و ابلاغ رسمی به باشگاه‌هاست. از همین رو، مسئولان این باشگاه خواستار ارائه مستندات قانونی، متن مصوبه مربوط به برگزاری دیدار پلی‌آف و همچنین دلایل اتخاذ این تصمیم شده‌اند.

نارنجی‌پوشان رفسنجانی در بخش دیگری از اعتراض خود اعلام کرده‌اند تاکنون هیچ‌گونه مصوبه، تصمیم یا ابلاغ رسمی درباره برگزاری این مسابقه به باشگاه ارسال نشده و صرف انتشار یک خبر در سایت سازمان لیگ، نمی‌تواند آثار حقوقی لازم را برای این باشگاه ایجاد کند.

باشگاه مس رفسنجان در پایان این نامه ضمن اعتراض رسمی به روند طی شده، خواستار آن شده است که تا زمان انجام ابلاغ قانونی و فراهم شدن امکان بررسی و اعمال حقوق قانونی باشگاه، از هرگونه اقدام اجرایی درباره برگزاری این مسابقه خودداری شود.

به این ترتیب، مس رفسنجان همچنان بر موضع خود درباره مخالفت با برگزاری دیدار پلی‌آف پافشاری می‌کند و به نظر می‌رسد پرونده اختلاف این باشگاه با مسئولان برگزاری مسابقات، همچنان در مسیرهای حقوقی و قانونی دنبال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اکران جدیدترین سیرک فوتبال ایران؛ مس قبول ندارد اما نفتی‌ها آماده‌اند!

نامه مس رفسنجان

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *