بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

زمان استراحت بین دو نیمه فینال جام جهانی تغییر کرد!

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ | ۹:۵۷

فینال جام جهانی ۲۰۲۶ با یک تفاوت جزئی برگزار می‌شود؛ زمان استراحت بین دو نیمه این مسابقه طبق اعلام فیفا، ۱۷ دقیقه خواهد بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فینال جام جهانی ۲۰۲۶ بین اسپانیا و آرژانتین، یکشنبه شب در ورزشگاه مت‌لایف نیوجرسی برگزار می‌شود.

بر اساس اعلام برگزارکنندگان، زمان استراحت بین دو نیمه این مسابقه به جای ۱۵ دقیقه معمول، ۱۷ دقیقه خواهد بود. پیش از این شایعاتی مطرح شده بود که به دلیل اجرای برنامه‌های هنری، نیمه‌اول و نیمه‌دوم با وقفه‌ای ۳۰ دقیقه‌ای از هم جدا خواهند شد، اما این گمانه‌زنی‌ها صحت نداشت. وقفه بین دو نیمه فینال جام جهانی فقط دو دقیقه بیشتر از زمان قانونی و مرسوم خواهد بود.

دلیل این افزایش دو دقیقه‌ای، برگزاری نمایش موسیقایی بین دو نیمه است؛ مراسمی که با حضور چند چهره سرشناس دنیای موسیقی از برگزار خواهد شد.

طبق برنامه، اجرای این کنسرت حدود ۱۱ دقیقه طول می‌کشد و شش دقیقه باقی‌مانده صرف نصب و جمع‌آوری سریع صحنه و همچنین آبیاری زمین چمن خواهد شد.

چمن ورزشگاه مت‌لایف از ابتدای جام جهانی ۲۰۲۶ بارها مورد انتقاد بازیکنان و کارشناسان قرار گرفته و خیلی‌ها معتقد بودند که زمین بیش از حد خشک است و سرعت گردش توپ را کاهش می‌دهد. به همین دلیل، مسئولان برگزاری تصمیم گرفته‌اند از فرصت استراحت بین دو نیمه برای آبیاری دوباره زمین استفاده کنند تا شرایط چمن برای نیمه دوم فینال در بهترین وضعیت ممکن باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *