بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فابیو سولی: برای شکست دادن «ایران جدید» مجبور شدیم بهترین والیبال‌مان را بازی کنیم

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ | ۰:۱۵

سرمربی تیم ملی والیبال اسلوونی، پس از پیروزی ۳ بر صفر مقابل ایران، ضمن تمجید از نمایش شاگردان روبرتو پیاتزا، اعتراف کرد که برای غلبه بر «نسل جدید و باکیفیت» والیبال ایران، تیمش مجبور بوده با تمام توان، احترام کامل به حریف و تمرکز حداکثری به میدان برود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم اسلوونی در دیداری که تا امتیازات پایانی ست‌ها نزدیک دنبال می‌شد، موفق شد ایران را شکست دهد. سولی در تحلیل این مسابقه گفت: «نتیجه ۳ بر صفر شاید قاطع به نظر برسد، اما این بازی به هیچ‌وجه آسان نبود. برای پیروزی مقابل تیمی که اکنون با یک نسل کاملاً جدید و متحول‌شده بازی می‌کند، ما مجبور شدیم بالاترین سطح از توانایی‌مان را به نمایش بگذاریم.»

سرمربی اسلوونی با تأکید بر اینکه احترام به کیفیتِ والیبال ایران عاملِ حفظ تمرکز آن‌ها بوده، افزود: «ما با احترام کامل نسبت به کیفیت تیم حریف وارد زمین شدیم و احتمالاً همین موضوع باعث شد در تمامی فاکتورهایی که برای پیروزی نیاز داشتیم، عملکردی باثبات داشته باشیم.»

او درباره جزئیات فنی بازی گفت: «فکر می‌کنم در دو ست اول، ثبات بسیار خوبی در دفاع روی تور و دفاع داخل زمین داشتیم. هرچند در حملات ساید‌اوت بی‌نقص نبودیم، اما کیفیت سرویس‌هایمان در مجموع بسیار بالا بود و توانستیم حریف را تحت فشار بگذاریم.»

سولی در پایان به لحظات بحرانی ست سوم اشاره کرد و گفت: «چیزی که واقعاً در این بازی از تیمم قدردانی می‌کنم، توانایی بازگشت در ست سوم بود؛ جایی که ایران با ۴ یا ۵ امتیاز از ما پیش افتاده بود. تواناییِ تغییرِ شرایط در آن لحظاتِ سخت، نشان‌دهنده شخصیت تیمی ماست که در نهایت منجر به پیروزی در ست پایانی شد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *