سیدحسین حسینی با سپاهان تمدید کرد
منبع : خبرورزشی
باشگاه سپاهان با انتشار اطلاعیهای رسمی از تمدید قرارداد سیدحسین حسینی خبر داد تا دروازهبان ملیپوش طلاییپوشان تا پایان سال ۱۴۰۷ در جمع شاگردان محرم نویدکیا ماندنی شود.
با اعلام باشگاه سپاهان، قرارداد سید حسین حسینی به مدت دو فصل دیگر با این تیم تمدید شد.
باشگاه سپاهان به صورت رسمی قرارداد سیدحسین حسینی را تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید کرد تا این دروازهبان باتجربه برای دو فصل دیگر از دروازه طلاییپوشان اصفهانی محافظت کند.
حسینی که یک فصل دیگر با سپاهان قرارداد داشت، روز گذشته در نشستی با مدیران باشگاه درباره مسائل مالی و ادامه همکاری به توافق نهایی رسید. او پس از این جلسه در تمرینات سپاهان حاضر شد و با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود نیز از ادامه حضورش در این تیم خبر داد.
سپاهان امروز با انتشار پوستری ویژه از دستکشهای این دروازهبان ملیپوش، تمدید قرارداد او را به طور رسمی اعلام کرد تا حضور حسینی در جمع شاگردان محرم نویدکیا تا پایان سال ۱۴۰۷ قطعی شود.
حسینی از ابتدای لیگ بیستوپنجم به سپاهان پیوست و با وجود مصدومیتی که باعث دوری چند هفتهایاش از میادین شد، پس از بازگشت نمایشهای قابل قبولی ارائه داد و نقش مهمی در نتایج موفق طلاییپوشان ایفا کرد. او اکنون امیدوار است در فصل جدید نیز یکی از مهرههای کلیدی سپاهان در مسیر کسب موفقیت باشد.
بیشتر بخوانید: ابهام بزرگ درباره آینده کاپیتان سپاهان



تأکید سرمربی سپاهان بر سختی بازی با استقلال و امیدواری برای کسب امتیاز
اعتراف تلخ سرمربی سپاهان قبل از دیدار حساس برابر استقلال
پشت پرده یک اتفاق عجیب در آستانه دیدار استقلال مقابل سپاهان + جزئیات
با انگیزه ترین ستاره سپاهان برای جدال حساس برابر استقلال
دردسر بزرگ برای سپاهان در آستانه تقابل بزرگ هفته با استقلال + جزئیات
نخستین حضور رسمی خرید جوان سپاهان برابر استقلال در هفته سوم









