بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تیم جدید بازیکن سابق پرسپولیس مشخص شد

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 20 تیر 1405 | 16:35

شرزود تمیروف، مهاجم پیشین پرسپولیس و آقای گل فصل گذشته لیگ عراق، با امضای قراردادی دو ساله به زاخو پیوست.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه زاخو به صورت رسمی از جذب شرزود تمیروف خبر داد تا این مهاجم ازبکستانی پس از درخشش در فصل گذشته، همچنان به حضورش در فوتبال عراق ادامه دهد.

تمیروف که فصل قبل با پیراهن اربیل نمایش خیره‌کننده‌ای داشت، در ۳۲ مسابقه موفق به ثبت ۲۸ گل و یک پاس گل شد و عنوان آقای گلی لیگ عراق را از آن خود کرد. او حالا با قراردادی دو ساله به زاخو ملحق شده و یکی از مهم‌ترین خرید‌های این تیم برای فصل جدید به شمار می‌رود.

این مهاجم ۲۷ ساله برای هواداران فوتبال ایران نیز نامی آشناست. تمیروف در زمستان ۱۴۰۰ به پرسپولیس پیوست، اما نتوانست انتظارات را برآورده کند و پس از جدایی از جمع سرخ‌پوشان، مدتی نیز پیراهن پیکان را بر تن کرد. با این حال، حضور در لیگ عراق نقطه عطفی در دوران حرفه‌ای او بود و باعث شد بار دیگر به یکی از خطرناک‌ترین مهاجمان منطقه تبدیل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *