بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خبر خوب درباره کریم باقری

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 20 تیر 1405 | 10:26

پس از برگزاری جلسات میان کریم باقری و مدیران پرسپولیس، حضور دوباره این مربی در کادرفنی سرخپوشان قطعی شده و او به‌زودی در تمرینات تیم حاضر خواهد شد.

پس از انتخاب مهدی تارتار به‌عنوان سرمربی جدید پرسپولیس، شایعاتی پیرامون ادامه حضور یا عدم حضور کریم باقری روی نیمکت این تیم مطرح شد.  در روزهای گذشته جلساتی بین باقری و مدیران پرسپولیس برگزار شده و با رفع موارد موجود، مقرر شده باقری به زودی در تمرینات پرسپولیس حاضر شود. 

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس موافقت خود با حضور باقری در تمرینات را به باشگاه اعلام کرده و به این ترتیب این مربی به زودی به کادرفنی پرسپولیس باز خواهد گشت.

پرسپولیس تاکنون در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی، پوریا شهرآبادی، ابوالفضل جلالی، مجید عیدی و مهدی تیکدری را جذب کرده و به دنبال عقد قرارداد با چند بازیکن دیگر است.

بیشتر بخوانید: پای مهدی تارتار روی پوست خربزه؛ در پرسپولیس صبر ندارند!

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *