بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پدیده ۱۲ ساله لاماسیا بالاتر از مسی و یامال

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 20 تیر 1405 | 8:54

فوده دیالو، مهاجم نوجوان آکادمی بارسلونا، با ثبت آماری خیره‌کننده در رده‌های پایه، رکورد گلزنی در یک فصل لاماسیا را شکست.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در مجموعه ورزشی «خوان گامپر»، همان جایی که بسیاری از اسطوره‌های بارسلونا نخستین گام‌های خود را برداشتند، نامی تازه با قدرت در حال درخشیدن است: فوده دیالو.

این مهاجم ۱۳ ساله که در سابادل متولد شده و اصالتی گینه‌ای دارد، یکی از بزرگ‌ترین امید‌های خط حمله بارسلونا برای آینده‌ای نه‌چندان دور محسوب می‌شود.

دیالو تنها هفت سال داشت که به آکادمی بارسلونا پیوست. او از آن زمان تاکنون با سرعتی خیره‌کننده پیشرفت کرده و آمار‌هایی به ثبت رسانده که به‌سختی می‌توان مشابه آنها را پیدا کرد. فوده در فصل ۲۰۲۴-۲۰۲۳، زمانی که در رده نونهالان بازی می‌کرد، در ۳۰ مسابقه موفق به زدن ۹۷ گل شد؛ آماری فوق‌العاده که حتی لامین یامال و لیونل مسی نیز در دوران حضور خود در آکادمی بارسا به آن نزدیک نشده بودند.

او در فصل جاری نیز در حالی که به‌طور هم‌زمان برای تیم‌های زیر ۱۳ و زیر ۱۴ سال به میدان می‌رود، ۴۱ گل به ثمر رسانده است.

برخی او را «اتوئو جدید» لقب داده‌اند؛ لقبی که چندان هم بی‌دلیل نیست. دیالو مهاجمی سریع، قدرتمند و تکنیکی است و غریزه‌ای ذاتی برای گل‌زنی دارد. او پس از هر گل، بلافاصله به دنبال گل بعدی است. سبک بازی‌اش هواداران بارسلونا را به یاد ساموئل اتوئو، مهاجم افسانه‌ای کامرونی، می‌اندازد؛ هرچند فوده در حال پیمودن مسیر خود برای ساختن داستانی مستقل در این باشگاه است.

دیالو گل‌هایش را با حرکتی شبیه به شادی معروف فران تورس و «ذهنیت کوسه‌ای» او جشن می‌گیرد. بااین‌حال، برادر فوده تأکید کرده است که این شادی گل تقلیدی از فران تورس نیست، بلکه نمادی از فلسفه‌ای خانوادگی است؛ فلسفه‌ای مبتنی بر جاه‌طلبی، پیشرفت مداوم و تلاش برای رسیدن به همه اهداف، بدون فراموش کردن ریشه‌ها.

این روحیه در خانواده دیالو کاملاً مشهود است؛ خانواده‌ای که ورزش بخش مهمی از هویت آنها را تشکیل می‌دهد. عبدو، برادر بزرگ‌تر فوده، در تیم جوانان مایورکا بازی می‌کند و پسرعمویش، بالا موسی، عضو تیم جوانان اسپانیول است.

البته استعداد‌های این خانواده تنها به فوتبال محدود نمی‌شود. فاتو، خواهر فوده، در رشته دوومیدانی فعالیت دارد و موفق شده است در مسابقات پرش ارتفاع زیر ۲۰ سال اسپانیا عنوان نایب‌قهرمانی را به دست آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *