اعتراف امباپه به اشتباه بزرگ مقابل مراکش؛ VAR تمرکزم را گرفت
منبع : خبرورزشی
کیلیان امباپه دلیل از دست دادن پنالتی برابر مراکش را سردرگمی ناشی از VAR دانست و نگرانیها درباره مصدومیتش را رد کرد.
کیلیان امباپه اعتراف کرد که پیش از آنکه پنالتی مقابل مراکش را از دست بدهد، به دلیل سردرگمی ناشی از روند بررسی VAR تمرکزش را از دست داده بود. کاپیتان تیم ملی فرانسه همچنین تأکید کرد که آسیبدیدگی مچ پایش جدی نیست و برای دیدار نیمهنهایی جام جهانی آماده خواهد بود.
تأخیر طولانی VAR
فرانسه با پیروزی ۲ بر صفر مقابل مراکش به مرحله نیمهنهایی جام جهانی صعود کرد، اما پنالتی از دست رفته امباپه به یکی از مهمترین اتفاقات این مسابقه تبدیل شد. این مهاجم فرانسوی فاش کرد که بررسی بیش از سه دقیقهای صحنه توسط کمکداور ویدئویی (VAR)، روند آمادهسازی ذهنی او برای زدن پنالتی را مختل کرد.
به گفته امباپه، در ابتدا داور به او اعلام کرد که پنالتی تأیید شده است، اما زمانی که او خود را برای زدن ضربه آماده کرده بود، داور اطلاع داد که تصمیم هنوز نهایی نشده و باید صحنهای دیگر که دقایقی قبل رخ داده بود، مورد بازبینی قرار گیرد. همین رفتوبرگشت در تصمیمگیری باعث شد او چندین بار تمرکز خود را از نو بازیابی کند.
اجازه دادم تمرکزم بههم بخورد
امباپه با وجود انتقاد از شرایط پیشآمده، مسئولیت خراب کردن پنالتی را بر عهده گرفت و تأکید کرد که قصد ندارد داوران را مقصر بداند.
او پس از پایان مسابقه گفت: «ضربه خوبی نزدم. بعد همهچیز پیچیده شد، چون یک سوءتفاهم به وجود آمد. داور به من گفت پنالتی اعلام شده است. از او پرسیدم آیا بررسی VAR تمام شده و او گفت بله. از همان لحظه به سمت عثمان (دمبله) رفتیم و او توپ را به من داد. اما وقتی کاملاً روی ضربه زدن تمرکز کرده بودم، داور دوباره نزد من آمد و گفت هنوز پنالتی تأیید نشده است. نمیدانستم باید چه کار کنم؛ توپ را برداشتم، دوباره روی نقطه پنالتی گذاشتم، فکر میکردم قرار است ضربه را بزنم، اما او گفت: نه، صبر کن؛ باید صحنهای که دو دقیقه قبل اتفاق افتاده بررسی شود.»
امباپه در ادامه مسئولیت کامل از دست دادن پنالتی را پذیرفت و افزود: «اما همین است؛ اجازه دادم تمرکزم بههم بخورد. برای زدن پنالتی، سناریوهای مختلفی را در ذهنم تمرین کرده بودم، اما هرگز چنین شرایطی را تصور نکرده بودم. از این به بعد باید این سناریو را هم در نظر بگیریم؛ اینکه داور ابتدا به شما بگوید پنالتی است و دو دقیقه بعد اعلام کند که هنوز باید صبر کنید. نمیدانم این وضعیت دقیقاً چقدر طول کشید، اما بخشی از فوتبال جدید است. این همان فوتبال جدید با VAR است و باید خودمان را با آن تطبیق دهیم.»

نگرانیها درباره مصدومیت برطرف شد
امباپه همچنین به نگرانیها درباره وضعیت جسمانی خود پایان داد. او در دقیقه ۷۷، پس از دریافت درمان در زمین، تعویض شد؛ موضوعی که باعث نگرانی هواداران فرانسه شد. با این حال، حضور او در جشن پیروزی تیم پس از پایان مسابقه نشان داد که مصدومیتش جدی نیست.
او در گفتوگو با ESPN توضیح داد: «حالم کاملاً خوب است. ضربهای به مچ پایم وارد شد، اما مشکل خاصی وجود ندارد. ماتتا برای بازی کردن در ۱۵ دقیقه پایانی از من آمادهتر بود.»
نگاه فرانسه به نیمهنهایی
فرانسه اکنون تمام تمرکز خود را روی دیدار نیمهنهایی جام جهانی گذاشته است؛ جایی که در آرلینگتون ایالت تگزاس به مصاف برنده دیدار اسپانیا و بلژیک خواهد رفت. با توجه به اینکه امباپه تأکید کرده آسیبدیدگی مچ پایش جدی نیست، خروسها امیدوارند کاپیتان خود را در بهترین شرایط ممکن در اختیار داشته باشند تا یک گام دیگر به حضور در فینال جام جهانی نزدیک شوند.
همچنین بخوانید: رازی که کلوپ در جام جهانی فاش کرد؛ مذاکره هواپیمایی با خانواده امباپه!


ستاره فرانسه از گلزنی و پیروزی مقابل مراکش گفت
تمجید دشان از امباپه پس از پیروزی فرانسه
واکنش سرمربی مراکش پس از برتری فرانسه
پیام معنادار کیلیان امباپه پس از برتری فرانسه مقابل مراکش
اولین واکنش فوق ستاره تیم ملی فوتبال فرانسه به حضور در نیمه نهایی جام جهانی
کیلیان امباپه خیال هواداران تیم ملی فوتبال فرانسه را راحت کرد + جزئیات









