بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دو پیشنهاد استقلال برای تمدید قرارداد کاپیتان

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 تیر 1405 | 21:08

استقلال پیشنهادی ویژه برای تمدید قرارداد روزبه چشمی مدنظر قرار داده است.

روزبه چشمی که سومین جام جهانی عمر خود را پشت سر گذاشت و البته به دلیل مصدومیت، نتوانست به میدان برود، حالا بازیکن آزاد محسوب می‌شود چون قراردادش با استقلال به پایان رسیده است.

چشمی تا پایان خرداد ۱۴۰۵ بازیکن استقلال بود اما الان تعهد رسمی نسبت به آبی پوشان ندارد و اگر قرار بر تداوم حضورش در این تیم باشد، حتماً باید قرارداد جدیدی به ثبت برسد. البته مدیران استقلال معتقدند با دو آپشنی که مطرح کرده‌اند، به احتمال بالای ۹۰ درصد روزبه در این تیم ماندگار خواهد شد. استقلالی‌ها به چشمی گفتند در صورت تمدید قرارداد، بازوبند کاپیتانی همچنان به او تعلق خواهد داشت و علاوه بر آن، با این بازیکن قراردادی می‌بندند که رقمش، او را در زمره ۵ بازیکن گرانقیمت این فصل استقلال بگذارد و اعتبارش به لحاظ مالی نزد سایر نفرات حفظ شود.

این دو شرط، شانس توافق روزبه چشمی با استقلالی‌ها را افزایش داده است. البته او پیشنهاد خارجی ندارد اما اگر بخواهد از استقلال جدا شود، بعضی تیم‌های مطرح در کشور برای جذبش چراغ سبز روشن می‌کنند.

بیشتر بخوانید: بند فسخ ۱۰۰ میلیارد تومانی استقلال برای جدایی بازیکن ملی پوش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *