بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اسکوچیچ نه، مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس شد

منبع : خبرگزاری تابناک
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵ | ۱۶:۰۵

در شرایطی که از چندی پیش زمزمه‌های حضور دراگان اسکوچیچ روی نیمکت پرسپولیس مطرح شده بود، در نهایت مهدی تارتار برای این جایگاه انتخاب شده بود.

باشگاه پرسپولیس به صورت رسمی اعلام کرد که سرمربی فصل گذشته گل‌گهر سیرجان را به عنوان سرمربی جدید این تیم انتخاب کرده است.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، از چندی پیش نام دراگان اسکوچیچ به عنوان گزینه اصلی سرمربیگری پرسپولیس مطرح شده بود اما عصر امروز سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت: «پس از بررسی گزینه‌های مدنظر و جمع‌بندی نهایی، با تصمیم مدیرعامل و هیأت مدیره، مهدی تارتار به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب و معرفی شد.

تارتار که سابقه بازی در پرسپولیس را نیز در کارنامه دارد، پیش از این هدایت تیم‌های ملوان، ذوب‌آهن و گل‌گهر سیرجان را بر عهده داشته است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *