بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مدیران استقلال در انتظار تصمیم بختیاری‌زاده؛ تا الان نامه‌ای نداده!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 13 تیر 1405 | 22:30

سهراب بختیاری زاده ظاهرا تمایلی به حفظ ابوالفضل جلالی ندارد.

قرارداد نداشتن ابوالفضل جلالی با استقلال و عدم حضورش در تمرینات گروهی، بحث‌هایی را در محافل رسانه‌ای به راه انداخته و حتی شایعه شده که این بازیکن قصد پیوستن به پرسپولیس را دارد!

جلالی از جمله بازیکنان شناخته شده استقلال است که حتی سابقه حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ را نیز دارد. او تا همین چند ماه قبل در اردوی تیم ملی هم حضور داشت ولی به نظر می‌رسد سهراب بختیاری‌زاده تمایلی به حفظ این بازیکن ندارد و اصراری هم به مدیران باشگاه برای تمدید قراردادش نکرده است به طوری که برخی مدیران استقلال تاکید دارند سهراب تا الان نامه‌ای برای تمدید قرارداد ابوالفضل جلالی به علی نظری جویباری یا علی تاجرنیا ارائه نکرده بود.

استقلالی‌ها معتقدند اگر بختیاری زاده به واسطه بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی استقلال مجبور به حفظ جلالی شود، با او مذاکره خواهند کرد اما حتی اگر به رغم وجود چنین معضلی، سرمربی تیم زیر بار استفاده از ابوالفضل نرود، آنگاه برایشان مهم نیست که مقصد بعدی این بازیکن پرسپولیس است یا جای دیگر!

بیشتر بخوانید: نام استقلال حذف شد/ اقدام معنادار بازیکن آبی‌ها +عکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *