بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فتح‌الله‌زاده: اگر من بودم؛ لیونل مسی الان در لیگ برتر ایران بازی می‌کرد!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 13 تیر 1405 | 17:45

علی فتح الله زاده همچنان روی نظر جنجالی خود پیرامون آوردن لیونل مسی به فوتبال ایران اصرار می‌کند!

چند سال قبل علی فتح الله زاده هنگامی که مدیرعامل باشگاه استقلال بود، در اظهار نظری جنجالی مدعی شد لیونل مسی را هنگامی که ۳۷ ساله شده و دیگر در تیم‌های مطرح اروپایی توپ نزند، به ایران خواهد آورد!

این ادعا سر و صدای زیادی راه انداخت اما جالب اینجاست که حاجی فتح الله همچنان روی حرف خود باقی مانده است. مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال در رابطه با عدم حضور لیونل مسی در استقلال می‌گوید: من این حرف را زدم و روی آن هم ایستاده‌ام ولی مصاحبه ام را کامل بخوانید و در موردش نظر بدهید. گفته بودم اگر در فوتبال باقی بمانم، لیونل مسی را به ایران می آورم و هنوز هم می‌گویم اگر هنگام ۳۷ سالگی این ستاره در فوتبال ایران سمتی داشتم، او را به لیگ برتر خودمان می‌آوردم. اگر من بودم لیونل مسی الان داخل فوتبال ایران حضور داشت همانطور که می‌بینید چه ستارگانی هم اکنون در لیگ فوتبال عربستان حضور دارند اما من دیگر در فوتبال سمتی ندارم و قطعاً وقتی نبودم، نمی‌توانستم این پروژه را محقق کنم.

بیشتر بخوانید: فتح‌الله‌زاده: با هزار میلیاردی که گرفتید چه جامی آوردید؟ / عیبی ندارد دولت پرسپولیسی است ولی چرا هیچ‌کس وزیر ورزش را مواخذه نمی‌کند!؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *