یولیان ناگلزمن از هدایت آلمان استعفا کرد
منبع : خبرگزاری دانشجو
حذف تلخ از جام جهانی، سرانجام به پایان کار یولیان ناگلزمن روی نیمکت تیم ملی آلمان منجر شد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فشارها سرانجام نتیجه داد و یولیان ناگلزمن تصمیم به کنارهگیری گرفت. به گزارش روزنامه بیلد، سرمربی ۳۸ ساله تیم ملی آلمان به همکاری خود با مانشافت پایان خواهد داد.
ناگلزمن پس از حذف تحقیرآمیز آلمان مقابل پاراگوئه در جام جهانی و شکست ۴ بر ۳ در ضربات پنالتی، حاضر به پذیرش استعفا نشده بود و تأکید کرده بود: «من از آن دسته افرادی نیستم که در شرایط سخت میدان را ترک کنند.» اما به نظر میرسد فشارهای روزهای اخیر، موضع او را تغییر داده است.
روز پنجشنبه، جلسهای محرمانه و سهساعته در مقر فدراسیون فوتبال آلمان (DFB) در فرانکفورت برگزار شد؛ نشستی که با حضور برنت نویندورف، رئیس فدراسیون، هانس یواخیم واتسکه، رودی فولر و آندریاس رتیش برگزار شد. در این جلسه، ناگلزمن دلایل خود را برای ناکامی تیم ملی و حذف در مرحله یکشانزدهم نهایی جام جهانی ارائه کرد، اما ظاهراً توضیحات او نتوانست مدیران فدراسیون را قانع کند.
پس از پایان این نشست، اعضای ارشد فدراسیون بهطور شفاف به ناگلزمن توصیه کردند که کنارهگیری داوطلبانه را در دستور کار قرار دهد. او نیز در نهایت این پیشنهاد را پذیرفت و به دوران حضورش روی نیمکت تیم ملی آلمان پایان داد.
بر اساس این گزارش، ناگلزمن در ازای فسخ قرارداد خود، غرامتی در حدود ۷ میلیون یورو دریافت خواهد کرد.


ستاره محبوب سوئیس با نمایش خوب؛ عنوان بهترین بازیکن مسابقه را کسب کرد
ادامه رویای جام جهانی برای مصر؛ روحیه بالا پیش از دیدار با استرالیا
پیام معنادار حسام حسن درباره تیم ملی مصر
تأکید سرمربی اتریش بر قدرت بالای اسپانیا؛ قهرمان آینده از راه رسید
انتقاد تند اولیور کان از بازیکنان آلمان؛ مشکل مربی نیست
اعتماد به نفس بالا؛ اندریک و آمادگی برای حضور در ترکیب اصلی









