نویر بازگشت، آلمان زود رفت!/ وداع دوباره دیوار ژرمنها با تیم ملی
منبع : خبرورزشی
مانوئل نویر بازگشتی ناکام به ترکیب تیم ملی آلمان داشت و باید برای دومین مرتبه از این تیم خداحافظی کند.
مانوئل نویر سنگربان ۴۰ ساله تیم ملی آلمان با شکست از پاراگوئه در ضربات پنالتی برای دومین بار با تیم ملی کشورش خداحافظی کرد.
نویر که پس از ۲ سال با عملکرد خوبش در ترکیب بایرن مونیخ به تیم ملی آلمان بازگشته بود، عملکرد پرفراز و نشیبی در جام جهانی ۲۰۲۶ داشت، اما مقابل پاراگوئه در ضربات پنالتی با مهار پنالتی پنجم فرصت خوبی برای جبران به همتیمیهایش داد که استفاده نکردند.
با شکست ژرمنها که اولین باختشان در ضربات پنالتی در تاریخ جام جهانی بود، پرونده حضور نویر در تیم ملی آلمان با ۱۲۷ بازی بسته شد.
بیشتر بخوانید: آلمان ۱ (۳) – پاراگوئه (۱) ۴/ آمریکای جنوبی کابوس ژرمنها؛ پاراگوئه اولین شگفتیساز مرحله حذفی


واکنش سرمربی آلمان به حذف از جام جهانی؛ بدون تغییر روی نیمکت
تأکید دروازهبان آلمان بر لزوم حفظ روحیه تیم برای آینده
پیام سرمربی پاراگوئه پیش از دیدار با آلمان؛ ما تیم درجهیک هستیم
واکنش شدید سرمربی آلمان از عملکرد تیمش مقابل اکوادور
رسمی؛ جام جهانی ۲۰۲۶ رکورد تاریخی را شکست
دردسر بزرگ برای تیم ملی فوتبال آلمان در آستانه جام جهانی









