بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آنچلوتی کری‌خوانی را کنار گذاشت؛ جنگ روانی راه نمی‌اندازیم

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 تیر 1405 | 12:09

کارلو آنچلوتی پیش از دیدار حساس برزیل و ژاپن، هرگونه جنگ روانی را رد کرد و تأکید داشت تیمش فقط روی آماده‌سازی تمرکز دارد

در آستانه یکی از جذاب‌ترین مسابقات مرحله یک‌شانزدهم نهایی، کارلو آنچلوتی، سرمربی برزیل، هرگونه حاشیه یا جنگ لفظی را رد کرد و تأکید داشت که تیمش قصد ندارد وارد بازی‌های روانی پیش از مسابقه با ژاپن شود، حتی با وجود اینکه تنش‌های ظریفی در حال شکل‌گیری است.

او گفت: «ما کاری را که در انگلیس به آن «جنگ روانی» می‌گویند انجام نمی‌دهیم. تمرکز ما فقط روی آماده‌سازی خوب و جلوگیری از بروز مشکل است.»

منظور آنچلوتی از «جنگ روانی» چیست؟

ژاپن با اعتمادبه‌نفسی فزاینده پا به این دیدار گذاشته است. این تیم در ۱۰ مسابقه اخیر خود شکست نخورده و در همین بازه زمانی موفق شده در توکیو برزیل را شکست دهد. علاوه بر این، پیروزی ارزشمند آن‌ها مقابل انگلیس در ورزشگاه ومبلی نیز باعث شده نگاه‌ها به این تیم در سطح جهانی تغییر کند.

اگرچه تاکنون هیچ درگیری لفظی، اظهارنظر تند یا کری‌خوانی مرسومی بین برزیل و ژاپن رخ نداده، اما یک جمله توجه‌ها را جلب کرد. کنتو شیوگای، مهاجم ژاپن، اخیراً اشاره کرد که برزیل دیگر آن قدرت بلامنازع گذشته نیست. شاید این تنها یک کنایه ظریف باشد، اما به‌خوبی نشان‌دهنده اعتمادبه‌نفس روزافزون ژاپنی‌هاست.

بازگشت نیمار

در حالی که آنچلوتی ترجیح داده وارد این بحث‌ها نشود و رویکردی حرفه‌ای و آرام داشته باشد، برزیل یک برگ برنده مهم در اختیار دارد. نیمار در آخرین دیدار مرحله گروهی، پس از بیش از سه سال، نخستین بازی خود را برای تیم ملی انجام داد. او حتی در دقایق محدودی که به میدان رفت، نشان داد هنوز می‌تواند تأثیرگذار باشد.

آنچلوتی درباره وضعیت او گفت: «او می‌تواند بیشتر از ۱۵ دقیقه بازی کند. از نظر بدنی در شرایط خوبی قرار دارد.»

برزیل همچنان روی کاغذ شانس نخست پیروزی محسوب می‌شود، اما این مسابقه، یک نبرد معمولی بین یک قدرت بزرگ و یک تیم ضعیف‌تر نیست. ژاپن با انگیزه، اعتمادبه‌نفس و نتایج اخیر خود وارد میدان می‌شود؛ در مقابل، برزیل از تجربه، ستاره‌های بزرگ و حالا بازگشت نیمار بهره می‌برد.

بیشتر بخوانید: از انیمه تا واقعیت؛ رویای ناتمام سوباسا زنده شد؛ برزیل و ژاپن در جام جهانی ۲۰۲۶

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *