بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سرمربی کانادا: آلفونسو دیویس آماده دیدار مقابل آفریقای جنوبی است

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 7 تیر 1405 | 20:38

جسی مارش اعلام کرد که آلفونسو دیویس آماده حضور در ترکیب کانادا است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  تیم ملی کانادا یکشنبه شب در چارچوب دیدارهای مرحله یک شانزدهم رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ روبروی تیم ملی آفریقای جنوبی به میدان خواهد رفت تا به عنوان یکی از سه میزبان این دوره از مسابقات، اولین بازی از این مرحله حذفی این تورنمنت را برگزار کند. مارش در نشست خبری پیش از این بازی گفت: «فکر می‌کنم قرار است خیلی تهاجمی باشیم، از همان ثانیه اول باید برویم سراغ بازی.»

وقتی کانادا دچار مشکل شده، معمولاً این مشکل از همان ابتدای بازی شروع شده است. تساوی در بازی افتتاحیه مقابل بوسنی و هرزگوین در تورنتو با تردید آغاز شد، پاس‌های نرم و بیش از حد و ظرافتی که به نتیجه نرسید. تیم ملی کانادا زمانی بهتر بازی کرد که فیزیکی‌تر و قدرتمندتر ظاهر شد، بیشتر شبیه هیولاها تا کسانی که از آنها فرار می‌کنند.

فقط در بازی مقابل قطر، پیروزی قاطع ۰-۶ بود که آنها در بهترین و بی‌رحم‌ترین سطح خود بازی کردند. این همان نوع نمایشی است که برابر آفریقای جنوبی به آن نیاز خواهند داشت. مارش گفت: «انتظار داریم آفریقای جنوبی خیلی پرفشار باشد، شروع سریعی داشته باشد و برای این مسابقه پرانرژی و باانگیزه ظاهر شود. این یک لحظه بزرگ برای فدراسیون و تیم آنهاست. ما کاملاً می‌دانیم باید انتظار چه چیزی را داشته باشیم. برای ما هم این یک لحظه مهم است؛ لحظه‌ای که می‌خواهیم در بهترین سطح خودمان باشیم.»

مارش همچنین خبر بسیار خوبی را به هواداران کانادا داد: «حالا که آلفونسو برگشته، سالم است و آماده بازی است، فکر می‌کنم این یک لحظه بزرگ برای تیم و یک روحیه‌بخشی بزرگ برای این تیم باشد. به طور کلی هم فکر می‌کنم همه بازیکنانی که با مصدومیت‌های جزئی به اردو آمده بودند، حالا خیلی به آمادگی صددرصد نزدیک شده‌اند و آماده‌اند در بالاترین سطح بازی کنند و در این مسابقات بهترین نسخه خودشان باشند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *