بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

چرا آسانی و الحدادی به ایران برنمی‌گردند؟ مشکل مالی نیست!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 7 تیر 1405 | 18:07

آسانی و الحدادی برای ملحق شدن به اردوی استقلال، در انتظار مجوزهای رسمی از سفارت آلبانی و مراکش هستند.

با وجود تأکید مدیریت باشگاه استقلال مبنی بر تسویه کامل مطالبات یاسر آسانی و منیر الحدادی، غیبت این دو ستاره خارجی در تمرینات اخیر تیم باعث بروز نگرانی‌هایی میان هواداران شده است. در حالی که تمرینات آبی‌پوشان از یک هفته پیش تحت هدایت سهراب بختیاری‌زاده آغاز شده، حضور دو مهره کلیدی باشگاه همچنان معلق است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که موضوع اصلی، مسائل مالی نیست؛ بلکه بازیکنان در انتظار تاییدیه نهایی از سوی سفارتخانه‌های کشورهای خود (آلبانی و مراکش) هستند. با توجه به هشدارهای پیشین سفارتخانه‌های مذکور درباره شرایط سفر به ایران، آسانی و الحدادی جهت اطمینان از امنیت سفر خود، از مقامات مربوطه استعلام گرفته‌اند.

بر اساس آخرین اطلاعات، این بازیکنان مشکلی با بازگشت ندارند و تنها در انتظار طی شدن مراحل اداری و صدور مجوزهای لازم از سوی سفارت‌ها هستند تا بتوانند به اردوی تمرینی تیم ملحق شوند.

بیشتر بخوانید: مذاکرات محرمانه برای کنار گذاشتن مارشاریپوف از استقلال

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *