بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازگشت دو بازیکن مصدوم مصر به تمرینات پیش از دیدار مقابل ایران

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 5 تیر 1405 | 19:17

دو بازیکن مصدوم مصر در آخرین جلسه تمرینی این تیم پیش از دیدار برابر ایران حضور داشتند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ملی مصر با هدایت حسام حسن و ابراهیم حسن، شامگاه پنجشنبه به وقت سیاتل آخرین تمرین خود را پیش از دیدار با ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ برگزار کرد.

بر اساس تصاویر منتشرشده از سوی فدراسیون فوتبال مصر، حمدی فتحی و حسام عبدالمجید که با مصدومیت دست‌وپنجه نرم می‌کردند، در بخشی از تمرین گروهی تیم حضور داشتند، هر چند مشخص نیست این دو بازیکن در بازی فردا آمادگی حضور در زمین را داشته باشند.

در این جلسه تمرینی، هانی ابوریده، رئیس فدراسیون فوتبال مصر و سرپرست تیم ملی، به همراه خالد الدرندلی، نایب‌رئیس فدراسیون و رئیس کاروان، همچنین مصطفی ابوزهره، محمد ابوحسین و طارق ابوالعینین، اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون، حضور داشتند.

تیم ملی مصر در دو مسابقه قبلی خود در جام جهانی ابتدا مقابل بلژیک به تساوی یک بر یک رسید و سپس با نتیجه ۳ بر ۱ نیوزیلند را شکست داد. فراعنه اکنون با چهار امتیاز صدرنشین گروه هستند و ایران و بلژیک با دو امتیاز و نیوزیلند با یک امتیاز در رده‌های بعدی قرار دارند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *