بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ردپای گواردیولا در جام جهانی؛ علاقه سرمربی صدرنشین گروه B به تی‌شرت پپ! +عکس

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 4 تیر 1405 | 14:12

مربی سوئیس در دیدار مقابل کانادا با پوشیدن بخشی از کالکشن ویژه «پپ گواردیولا و پوما» توجه‌ها را به مجموعه‌ای جلب کرد که به مناسبت دهمین فصل حضور سرمربی اسپانیایی در منچسترسیتی طراحی شده است.

مورات یاکین، سرمربی سوئیس در جریان دیدار شب گذشته مقابل کانادا، بخشی از مجموعه‌ همکاری «پپ گواردیولا × پوما» را بر تن داشت.

این اتفاق در ظاهر یک انتخاب ساده‌ پوشش کنار زمین است، اما در واقع به یک مجموعه‌ ویژه و محدود از برند پوما و باشگاه منچسترسیتی برمی‌گردد که به مناسبت دهمین فصل حضور پپ گواردیولا در این باشگاه طراحی شده است.

این کالکشن با نام Pep Guardiola Decade منتشر شده و هدفش مرور یک دهه حضور پپ در منچسترسیتی است؛ دوره‌ای که با موفقیت‌های بزرگ، قهرمانی‌های متعدد و شکل‌گیری یک هویت فوتبالی مشخص برای این تیم همراه بوده است.

مورات یاکین

در طراحی این مجموعه، تمرکز اصلی روی فلسفه‌ خود پپ است: سادگی به جای شلوغی، دقت به جای نمایش، و ظرافت به جای اغراق. این مجموعه شامل بازطراحی کفش معروف پپ (Ralph Sampson Majesty Lo)، همچنین بامبرجکت، هودی، کلاه و چند آیتم پوشاک دیگر است که همگی با امضای او و نماد مشترک «P» (برای Pep و Puma) و نشان «Decade» منچسترسیتی طراحی شده‌اند.

در واقع، لباسی که مربی سوئیس بر تن داشت، بخشی از همین کالکشن محدود است؛ مجموعه‌ای که بیش از آن‌که صرفاً یک پوشاک ورزشی باشد، به نوعی روایت تصویری از یک دهه تاثیرگذاری پپ گواردیولا در فوتبال مدرن محسوب می‌شود.

همچنین بخوانید: اولین باخت یکی از میزبان‌ها؛ کانادا به سوئیس باخت اما با هم صعود کردند/ بوسنی سوم شد و امیدوار ماند

پپ گواردیولا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *