بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکاوی کارنامه ستاره فرازمینی آرژانتین؛ مسی در ۳۹ سالگی چه دارد که در ۲۸ سالگی نداشت…

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 تیر 1405 | 18:36

بار دیگر عامل قهرمانی آرژانتین در دوره قبل نمایان شد؛ لیونل مسی درخشید و همچنان به گلزنی‌هایش ادامه می‌دهد.

 بعد از برتری دو بر صفر آرژانتین مقابل اتریش در قدم دوم جام جهانی ۲۰۲۶ همه دنیا مشغول صحبت از مسی و نبوغ و رکوردهایش شدند. سلطان رکورد و جام که جای هیچ افتخاری در دنیای فوتبال، در کلکسیون فردی و تیمی او خالی نیست، در اواخر هر دو نیمه با گلزنی تمام رکوردها را شکست.

  • در ششمین بازی متوالی در ادوار جام جهانی گل زد
  • در این جام ۵ گله شد و به صدر جدول گلزنان رفت
  • با هفدهمین و هجدهمین گل در ادوار جام جهانی رکورد میروسلاو کلوزه را شکست
  • در دویست و یکمین بازی ملی، ۱۲۱ و ۱۲۲ مین گل ملی خود را زد
  • در ششمین جام جهانی برای دومین بازی متوالی گل زد
  • رکورد جوان‌ترین گلزن آرژانتین در ادوار جام جهانی را داشت و رکورد پیرترین را دوباره به نام خود زد.
  • رکورد بازی در تاریخ جام جهانی را به عدد ۲۸ رساند
  • تنها بازیکنی که دوبازی اول یک جام، یک هت‌تریک و یک دبل کرده و بیش از یک گل زده
  • با فقط یک پاس گل دیگر، گلسازترین بازیکن تاریخ جام می شود.
  • دومین بازی متوالی ستاره زمین شد
  • تنها بازیکن تاریخ که دو بار بهترین بازیکن جام شده، با این شروع توپ طلای سوم را هم به خانه می‌برد

و رکوردهایی که در راه است، در صورت قهرمانی تنها کاپیتانی که دوبار جام بالای سر برده، از عنوان دفاع کر ه و … همه اینها در ۳۹ سالگی!

 اما همه این رکوردها به دست نمی‌آمد، اگر آرژانتین به معنی واقعی کلمه تیم نبود. فراموش نکنیم همین مسی در سال ۲۰۱۶ بعد از شکست در فینال کوپا و در حالی که در ویترین افتخارات ملی خود، تنها یک مدال طلای المپیک ۲۰۰۸ پکن را داشت و همه جوره از مارادونا عقب بود، چون احساس می‌کرد نمی‌تواند توقعاتی که از او -به عنوان ستاره دنیا- در آرژانتین وجود دارد را برآورده کند، با چشمانی اشکبار از فوتبال ملی خداحافظی کرد.

 این خداحافظی دنیای فوتبال را تکان داد. کریستیانو رونالدو رقیب درجه یک او، ابراز امیدواری کرد مسی از این تصمیم برگردد، چرا که آرژانتین به او نیاز دارد. مسی برگشت، اما چه اتفاقی در دوران اسکالونی افتاده که این چنین رکوردها و جام‌ها و افتخارات توسط مسی و آلب سلسته فتح می‌شود؟

 مسی زمانی که جوان‌تر و آماده‌تر بود، به هیچ کدام این رکوردها نرسید. او در دو دوره اول حضور در جام جهانی و اوج انگیزه و نیروی جوانی، هر دوره فقط یک گل -به صربستان ۲۰۰۶ و مکزیک ۲۰۱۰- زد! در ۲۰۱۴ نیز  اگر چه یک تنه تیم را تا فینال برد و بهترین بازیکن جام شد، اما باز هم به قهرمانی نرسید.

 تنها فوتبالیستی که در دو دوره جام جهانی بهترین بازیکن جام شده ۲۰۱۴ و ۲۰۲۲ الان چه دارد که در تمام آن سال‌ها نداشت؟ پاسخ این سوال را می‌توان در صحنه هر دو گل این مسابقه به عینه مشاهده کرد!

 در صحنه گل اول بازی، دیدیم که تیاگو آلمادار با شماره ۲۴ چطور حرکت منجر به گل را خود آغاز کرد. چه پاس خوبی به سمت چپ داد و اوج کارش زمانی بود که کات بک بازیکن آرژانتینی، به خودش رسید. هر کس دیگر جای او بود، ضربه نهایی را می‌زد تا شانس گلزنی در جام جهانی را امتحان کرده باشد، اما….

 تونلی که تیاگو باز کرد تا توپ به مسی برسد، ۲ فریاد بزرگ در خود داشت؛ اول اینکه ببینید آرژانتین چقدر تیم است که بازیکنان اینگونه چشم بسته یکدیگر را پیدا و تیاگو پشت سرش، مسی را حس کرد! و دوم اینکه همه برای مسی بازی می‌کنند و او برای آرژانتین! همه رکوردها به نام آلبی سلسته ثبت و در نهایت سه امتیازها و پیروزی‌ها برای آرژانتین است.

 در دوره قبل هرکس به مسی نزدیک می‌شد همه آرژانتینی‌ها به او حمله می‌کردند و همه توپ‌ها به مسی ختم می‌شد. در این دوره نیز مثل دوره قبل، همه برای مسی بازی می‌کنند کنند و همه توپ‌ها به مسی ختم می‌شود و او در خدمت تیم است.

 در صحنه گل دوم نیز این مسی بود که حرکت را آغاز کرد. پاس گل طلایی به آلوارز  داد که به سرانجام نرسید، اما خودش در اصل پوشش آمد و کار را تمام کرد. در حالی که سایر بازیکنان خود را به صحنه رسانده و نمی‌گذاشتند مسی احساس تنهایی کند!

 به این ترتیب آرژانتین با حفظ اتحاد و روح تیمی، جدی‌ترین شانس قهرمانی است. چرا که درست مثل دوره قبل، به معنای واقعی یک تیم است، یکی برای همه و همه برای یکی!

بیشتر بخوانید: یک رکورد دیگر، یک نام همیشگی؛ قلّه تاریخ زیر پای پادشاه لیونل مسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *