فرق قلعهنویی با مربیان بزرگ جهان؛ استاد کلوپ و ناگلزمن هم حریف اسطوره نشد اما…
منبع : خبرورزشی
سرمربی نوآور اتریش نتوانست از تعویضهایش برابر آرژانتین استفاده کند.
امیر قلعه نویی بعد از بازی ایران و بلژیک مقابل دوربینها گفت از بازیکنانی که به عنوان تعویضی به زمین فرستاده، راضی نیست. در دنیای فوتبال معمولاً مربیان همه چیز را گردن میگیرند و کسی را مقصر معرفی نمیکنند، اما خوب در فوتبال ما همه چیز با همه جای دنیا فرق دارد!
شاید اگر در واقعیت قرار باشد یک نفر از تعویضهایش ناراضی باشد، آن شخص کسی نیست جز رالف رانگنیک سرمربی مشهور اتریشی که در فوتبال جهان همه او را با نوآوریها و شاگردان تراز اولش میشناسند. امثال یورگن کلوپ یا یولیان ناگلزمن که در محضر رانگنیک فوتبال را یاد گرفته و با دورتموند، لیورپول، بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان، فوتبالی متفاوت ارائه و به همه جامها رسیدند.
رانگنیک در بازی اول مقابل اردن، آرناتوویچ کاپیتان گلزن و با تجربهاش- را در دقیقه ۶۸ به همراه بازیکنانی دیگر به زمین فرستاد تا تغییر تاکتیک بدهد. گلزن بزرگ اتریشی ها یک گل زد که مردود اعلام شد، یک پنالتی گرفت و در نهایت در وقتهای تلف شده دوباره گل زد تا همه از تعویضهای طلایی آقای مربی تعریف کنند.
رانگنیک عیناً مقابل آرژانتین، همین تعویض ها را در همان دقایق انجام داد اما این بار نتیجه نداشت. ولی دیدیم که استاد بزرگ تاکتیک لب به انتقاد از شاگردانش باز نکرد!
بیشتر بخوانید: وقتی سرمربی لاروخا بعد نیم قرن از روی دست یک مربی ایرانی تقلب کرد!


پشت پرده افشاگری تکان دهنده از فساد اخلاقی ستاره استقلالی + جزئیات
متلک سنگین اردلان آشتیانی به تیم ملی فوتبال ایران + جزئیات
مقصد نهایی ستاره ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ مشخص شد + جزئیات
اولین واکنش کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران پس از بازگشت به هلند + جزئیات
ستاره خبرساز پرسپولیس ، جدیدترین لژیونر فوتبال ایران + جزئیات
هشدار جدی حمید درخشان به سرمربی تیم ملی فوتبال ایران + جزئیات









