بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

برکناری گزارشگر منتقد فیفا

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 تیر 1405 | 13:01

فیفا گزارشگر پاراگوئه‌ای را پس از اظهارات جنجالی از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار گذاشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  رسانه اسپانیایی «اوله» گزارش داد که فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) اعتبارنامه خورخه ورا، گزارشگر و مفسر سرشناس پاراگوئه‌ای را پس از اظهارات تند و جنجالی او در جریان رقابت‌های جام جهانی 2026 لغو کرده است. این تصمیم پس از دیدار پاراگوئه و ترکیه در مرحله دوم رقابت‌ها اتخاذ شد؛ مسابقه‌ای که با پیروزی یک بر صفر پاراگوئه به پایان رسید.

حاشیه اصلی این دیدار به اواخر نیمه نخست باز می‌گردد؛ جایی که ایوان بارتون، داور مسابقه، میگل آلمیرون، ستاره پاراگوئه را با کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج کرد. بر اساس قوانین جدیدی که فیفا پیش از آغاز جام جهانی ۲۰۲۶ به تصویب رسانده، صحبت کردن با حریف یا سایر عوامل مسابقه در حالی که دهان پوشیده شده باشد، با کارت قرمز جریمه می‌شود، اتفاقی که برای آلمیرون رخ داد.

این تصمیم داور با واکنش شدید خورخه ورا در پخش زنده مسابقه همراه شد. او در اظهاراتی احساسی و تند ضمن انتقاد از داور و فیفا این تصمیم را ناعادلانه توصیف کرد و مسئولان فوتبال جهان را هدف انتقاد قرار داد. ورا همچنین از مسئولان فوتبال آمریکای جنوبی خواست نسبت به آنچه «آسیب به فوتبال» می‌خواند، موضع‌گیری کنند.

اظهارات او به سرعت بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی پیدا کرد. هرچند این مفسر پاراگوئه‌ای اندکی بعد بابت صحبت‌های خود عذرخواهی و تأکید کرد که واکنش او ناشی از هیجان لحظه‌ای بوده اما این عذرخواهی مانع از برخورد انضباطی نشد.

در نهایت، فیفا اعتبارنامه او را برای ادامه پوشش رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ لغو و شبکه ABC نیز اعلام کرد که خورخه ورا تا پایان مسابقات از حضور در تمامی برنامه‌ها و پوشش‌های مرتبط با جام جهانی محروم خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *