بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مدافع مصر ضربه مغزی شد!

منبع : خبرگزاری تابناک
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 تیر 1405 | 11:45

مدافع تیم ملی مصر دیدار حساس برابر ایران در هفته سوم مرحله گروهی جام جهانی را به‌طور قطعی از دست داد.

مدافع مصر ضربه مغزی شد!

طبق گزارش‌های پزشکی، حسام عبدالمجید دچار ضربه مغزی شده و بلافاصله تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفته و همین موضوع باعث شد او طبق پروتکل پزشکی فیفا از زمین مسابقه خارج شود.

عبدالمجید در حالی مقابل نیوزیلند تعویض شد که مصر هر ۵ تعویض خود را انجام داده بود، اما مصدومیت از ناحیه سر و قوانین فیفا این اجازه را داد تا حسام حسن دوباره این مدافع را از زمین بیرون بیاورد.

قوانین پزشکی فیفا برای چنین آسیب‌هایی دوره استراحت حداقل ۶ روزه را الزامی می‌کند و بازیکن تنها پس از انجام آزمایش‌های کامل اجازه بازگشت به تمرین و مسابقه را خواهد داشت. به همین دلیل او به‌طور رسمی بازی برابر ایران را از دست داده است.

دیدار مصر و ایران قرار است بامداد روز شنبه هفته آینده در ورزشگاه لومین فیلد شهر سیاتل برگزار شود؛ مسابقه‌ای که نقش مهمی در تعیین سرنوشت صعود و صدرنشینی مصر خواهد داشت.

با وجود این اتفاق، کادر فنی مصر امیدوار است روند بهبودی این بازیکن به‌خوبی پیش برود و او پس از پایان دوره استراحت اجباری به تمرینات بازگردد؛ چراکه یکی از مهره‌های مهم خط دفاعی تیم محسوب می‌شود و شاید بتواند در مرحله حذفی در دسترس قرار بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *