بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پزشکیان: آن‌ها صدای ایران در جهان شدند/ حتی اگر به بلژیک می‌باختند هم ناراحت نبودیم

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 تیر 1405 | 18:16

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، با تمجید از روحیه جنگندگی ملی‌پوشان در دیدار مقابل بلژیک، از عملکرد آن‌ها در جام جهانی قدردانی کرد.

تیم ملی فوتبال ایران در دیداری که پیش از شروع، بسیاری از کارشناسان شانس زیادی برای ایران در برابر بلژیک قائل نبودند، با نمایشی منسجم و قابل‌قبول توانست امتیاز ارزشمند تساوی را از چنگ این تیم مطرح برباید. شاگردان امیر قلعه‌نویی که پس از تساوی با نیوزیلند تحت فشار انتقادات بودند، در این دیدار با تغییر رویکرد و عملکردی متفاوت، نگاه منتقدان را به خود تغییر دادند. ملی‌پوشان ایران نه تنها در بخش دفاعی بسیار منظم عمل کردند، بلکه در فاز هجومی نیز موقعیت‌هایی را خلق کردند که نشان داد آن‌ها برای پیروزی نیز برنامه‌ریزی شده‌اند.

در پی این نمایش درخشان، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، با ابراز خرسندی از عملکرد تیم ملی، ضمن تمجید از تلاش بازیکنان، اظهار داشت: «همه مال این مملکت هستیم و همه مال ایرانیم. ورزشکاران عزیزی که دیروز با آن صحنه‌های قشنگی که خلق کردند، صدای ایران بودند. ایران الان در دنیا خبر اول شده است.»

او ادامه داد: «با جان و دل کار کردند. حتی اگر می‌باختند هم کسی ناراحت نبود، چون هر توانی که داشتند گذاشتند وسط و با تمام وجود کار کردند. دمشان گرم.»

پزشکیان همچنین به خواندن سرود ملی توسط بازیکنان اشاره کرد و گفت: «اینکه سرود جمهوری اسلامی را خواندند، باعث شد الان با افتخار بگوییم که ایرانی هستیم.»

بیشتر بخوانید: فوری| عکس امضای پزشکیان کنار امضای ترامپ/ تفاهم ایران و آمریکا امضا شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *