بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پرسپولیس در انتظار رأی استیناف؛ سهمیه آسیایی با حکم کمیته مشخص می‌شود یا برگزاری بازی؟

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 31 خرداد 1405 | 13:45

سرنوشت آخرین سهمیه فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲ همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و حالا نگاه هواداران پرسپولیس، گل‌گهر و چادرملو به رأی کمیته استیناف دوخته شده است.

موضوع تعیین آخرین نماینده فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲ به یکی از مهم‌ترین سوژه‌های این روزهای فوتبال کشور تبدیل شده و بخش مهمی از اخبار پرسپولیس نیز به همین پرونده اختصاص یافته است.

بر اساس تصمیم هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، تعیین تکلیف سهمیه آسیایی میان گل‌گهر، چادرملو و پرسپولیس به نتیجه پرونده شکایت گل‌گهر از چادرملو در کمیته استیناف وابسته است.

طبق توضیحاتی که حجت کریمی، عضو هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال ارائه کرده، اگر کمیته استیناف تا پایان مهلت تعیین‌شده رأی را به سود گل‌گهر صادر کند و سه امتیاز مورد اعتراض به این باشگاه تعلق بگیرد، گل‌گهر مستقیماً به عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲ معرفی خواهد شد.

اما سناریوی دوم برای هواداران پرسپولیس جذاب‌تر است. در صورتی که رأی استیناف تا موعد مقرر صادر نشود یا شرایط لازم برای تعیین مستقیم نماینده فراهم نگردد، فدراسیون فوتبال گزینه برگزاری مسابقات تعیین‌کننده را روی میز گذاشته است.

بر اساس فرمول اعلام‌شده، ابتدا چادرملو و پرسپولیس مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند و سپس تیم برنده با گل‌گهر دیدار خواهد کرد تا تکلیف نماینده نهایی ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲ مشخص شود.

همین مسئله باعث شده بخش مهمی از اخبار پرسپولیس در روزهای اخیر حول محور احتمال برگزاری این دیدارها شکل بگیرد. مدیران و هواداران باشگاه معتقدند در صورت کشیده شدن پرونده به زمین مسابقه، سرخ‌پوشان شانس بالایی برای کسب سهمیه آسیایی خواهند داشت.

از سوی دیگر، برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که مسئولان گل‌گهر نسبت به برگزاری تورنمنت یا پلی‌آف تعیین سهمیه موضع مثبتی ندارند و ترجیح می‌دهند تکلیف موضوع صرفاً از طریق رأی حقوقی مشخص شود.

در شرایط فعلی، آنچه قطعی به نظر می‌رسد این است که هنوز AFC نماینده نهایی این سهمیه را بر اساس رأی نهایی فدراسیون فوتبال ایران انتظار می‌کشد و تا زمان مشخص شدن پرونده استیناف، وضعیت پرسپولیس و سایر مدعیان به طور رسمی نهایی نشده است.

کارشناسان حقوقی فوتبال معتقدند صدور رأی استیناف می‌تواند پرونده را خیلی سریع ببندد، اما اگر رأی در زمان مقرر صادر نشود، احتمال برگزاری مسابقات تعیین‌کننده بیش از هر زمان دیگری افزایش خواهد یافت. به همین دلیل هواداران پرسپولیس با دقت اخبار مربوط به کمیته استیناف را دنبال می‌کنند.

در حال حاضر دو سناریو روی میز قرار دارد:

رأی استیناف به سود گل‌گهر صادر شود؛ در این صورت گل‌گهر نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲ خواهد

رأی تعیین‌کننده صادر نشود یا شرایط لازم فراهم نگردد؛ در این صورت مسابقات بین چادرملو، پرسپولیس و گل‌گهر برگزار خواهد شد تا سهمیه آسیایی مشخص شود.

به این ترتیب، فعلاً برخلاف برخی شایعات، سهمیه آسیایی پرسپولیس نه قطعی شده و نه از دست رفته است و همه چیز به رأی کمیته استیناف و تصمیم نهایی فدراسیون فوتبال بستگی دارد.

دسته بندی ها : خبرورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *