بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ادعای شوکه‌کننده درباره ستاره محبوب رئال و بارسا؛ با این شرایط آرسنالی می‌شود

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 29 خرداد 1405 | 15:55

گزارشی جنجالی مدعی شده اتلتیکو مادرید برای فروش خولیان آلوارس به آرسنال به توافق نهایی رسیده است؛ انتقالی که شامل ۵۰ میلیون یورو نقد و معاوضه با ویکتور یوکرس می‌شود.

اتلتیکومادرید به یک توافق نهایی برای فروش خولیان آلوارس ۲۶ ساله به آرسنال رسیده است. طبق این گزارش، این انتقال به‌صورت ۵۰ میلیون یورو نقدی به‌همراه انتقال ویکتور یوکرس، مهاجم سوئدی، ساختاربندی شده است. این ادعا را جوتا جوردی، یکی از همکاران برنامه «ال چیرینگیتو» مطرح کرده است. این خبر در حالی منتشر می‌شود که در طول تابستان شایعات زیادی درباره این بازیکن وجود داشته؛ از جمله پیشنهاد ردشده ۱۵۰ میلیون یورویی رئال مادرید و علاقه جدی بارسلونا. و این گزارش مستقیماً با موضع رسمی اتلتیکو درباره غیرقابل فروش بودن این بازیکن آرژانتینی در تضاد است.

این افشاگری زمانی قابل‌توجه‌تر می‌شود که همین یکشنبه گذشته، خوان لاپورتا با مدیرعامل اتلتیکو، میگل آنخل خیل مارین تماس گرفته و به گفته جوتا جوردی، به او گفته شده که «خولیان آلوارس فروشی نیست»؛ پیامی که در همان تماس چندین بار تکرار شده است. جوتا جوردی تأکید کرده است: «اتلتیکو مادرید به یک توافق نهایی برای فروش خولیان آلوارس با آرسنال رسیده است. این یک توافق قطعی برای فروش مهاجم آرژانتینی است. باید دید آیا می‌توانند آن را تکذیب ‌کنند یا نه.»

بر اساس این گزارش، ساختار پیشنهادی شامل ۵۰ میلیون یورو نقدی از سوی آرسنال به‌همراه یوکرس است؛ مهاجم سوئدی‌ای که آرسنال کمتر از یک سال پیش او را از اسپورتینگ با حدود ۷۰ میلیون یورو (با احتساب بندهای متغیر) به خدمت گرفت. یوکرس تاکنون ۲۱ گل برای آرسنال زیر نظر میکل آرتتا به ثمر رسانده و ارزش او در ترنسفرمارکت حدود ۶۵ میلیون یورو برآورد می‌شود؛ بنابراین ارزش کلی این بسته حدود ۱۱۵ میلیون یورو خواهد بود.

این رقم بسیار پایین‌تر از بند فسخ ۵۰۰ میلیون یورویی است که اتلتیکو بارها به‌عنوان معیار خود برای رد پیشنهادها اعلام کرده بود، و همچنین کمتر از پیشنهاد رسمی ۱۵۰ میلیون یورویی رئال مادرید است که اوایل این ماه رد شد. هنوز مشخص نیست که آیا خیل مارین این پیشنهاد را پذیرفته یا اینکه در این توافق بندهای پنهان یا پاداش‌های دیگری وجود دارد.

تا لحظه نگارش این گزارش، هیچ منبع رسمی از سوی آرسنال یا اتلتیکو این ادعا را تأیید نکرده است. «ال چیرینگیتو» در رسانه‌های فوتبال اسپانیا جایگاه خاصی دارد، با نفوذ و ارتباطات قوی، اما بدون الزامات سخت‌گیرانه منابع خبری رسمی باشگاهی. خود جوتا جوردی نیز با مطرح کردن این ادعا و به چالش کشیدن اتلتیکو برای تکذیب آن، نشان داده که به صحت خبر اطمینان دارد، هرچند تأیید رسمی همچنان ضروری است.

این موضوع چه معنایی برای تابستان اتلتیکو دارد؟

آلوارس در تابستان ۲۰۲۴ از منچسترسیتی با قراردادی تا سقف ۹۵ میلیون یورو به اتلتیکو پیوست؛ در آن زمان یکی از بزرگ‌ترین خریدهای تاریخ باشگاه محسوب می‌شد و قرارداد او تا سال ۲۰۳۰ اعتبار دارد. فروش او با بسته‌ای حدود ۱۱۵ میلیون یورو، کمتر از دو فصل بعد، سود قابل‌توجهی نسبت به هزینه اولیه ایجاد نمی‌کند، با وجود توجه گسترده‌ای که عملکردش جذب کرده است.

این ماجرا اتلتیکو را در موقعیتی حساس قرار داده است. تنش‌ها با بارسلونا درباره آلوارس از ماه مِی افزایش یافته و خود بازیکن نیز تمایلش را برای انتقال به بارسلونا ابراز کرده است. بنابراین در صورت صحت این گزارش، آرسنال می‌تواند مقصد جدید و مهمی برای او باشد.

بیشتر بخوانید: هایجک ناکام از بارسلونا؛ پیشنهاد رئال مادرید برای ستاره اتلتیکومادرید رد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *