محرومیت سنگین بازیکن آفریقای جنوبی در جام جهانی
منبع : خبرگزاری تابناک
تمبا زوانه، هافبک تیم ملی آفریقای جنوبی، به دلیل خطای خشونتآمیز بر روی روبرتو آلوارادو در بازی افتتاحیه جام جهانی، سه بازی از همراهی تیمش محروم شد.

به این ترتیب بعید است تمبا زوانه هافبک تیم ملی آفریقای جنوبی بتواند بار دیگر در جام جهانی به میدان برود مگر اینکه اتفاقات عجیبی رقم بخورد و آفریقای جنوبی به مراخل حذفی صعود کند.
این بازیکن در دقیقه ۶۱ به عنوان یار تعویضی وارد زمین شد و در دقیقه ۸۴ به دلیل خطای خشونتآمیز بر روی روبرتو آلوارادو، هافبک مکزیک، با کارت قرمز مستقیم اخراج شد.
آفریقای جنوبی در گروه A بدون امتیاز در رده چهارم قرار دارد. زوانه بازیهای مرحله گروهی مقابل جمهوری چک و کره جنوبی را قطعا از دست خواهد داد و در صورت صعود به مرحله یکشانزدهم نهایی و بالاتر، اولین بازی حذفی تیمش را نیز از دست خواهد داد.


پرتغال با ژسوس به دنبال جام جهانی
گزینه نقل و انتقالاتی استقلال خداحافظی کرد !! + جزئیات
تصمیم مهم کارلوس کی روش پس از حذف از جام جهانی ۲۰۲۶ سوژه شد
آخرین وضعیت ستاره تکنیکی اسپانیا
پیام احساسی احمد حسن به بازیکنان مصر پس از باخت برابر آرژانتین
انتقاد تند خاویر تباس از عملکرد فیفا









