بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

طوفان مسی و هالند در اولین بازی جام جهانی؛ لئو رکوردها را شکست!

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 خرداد 1405 | 7:38

تیم ملی فوتبال آرژانتین با برتری برابر الجزایر برای رقبای قهرمانی خط و نشان کشید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در نخستین دیدار از گروه J، تیم‌های ملی فوتبال آرژانتین و الجزایر از ساعت ۴:۳۰ چهارشنبه (به وقت ایران) در ورزشگاه کانزاس سیتی به مصاف هم رفتند که آرژانتین در یک بازی پرگل توانست با نتیجه ۳ بر صفر الجزایر را شکست دهد.

لیونل مسی در این بازی هر ۳ گل آرژانتین را به ثمر رساند و برای تیمش هت‌تریک کرد تا شانزدهمین گل خود در تاریخ جام‌های جهانی را به ثمر برساند تا ضمن هت‌تریک در اولین بازی جام جهانی ۲۰۲۶ رکورد دیگری را ثبت کند. او با این سه گل مشترکا با میروسلاو کلوزه در جایگاه نخست گلزنان تاریخ جام جهانی با ۱۶ گل قرار گرفت.

در دومین دیدار از گروه I جام جهانی ۲۰۲۶، تیم‌های ملی فوتبال نروژ و عراق از ساعت ۰۱:۳۰ بامداد امروز (چهارشنبه – به وقت ایران) رودرروی یکدیگر قرار گرفتند که این مسابقه در نهایت با پیروزی ۴ بر یک تیم نروژ به پایان رسید.

ارلینگ هالند (۲ بار)، لئو اوستیگارد و ایمن حسین (گل به خودی) برای نروژ و ایمن حسین برای عراق در این بازی گل زدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *